Tak wiem, że między 6 a 8 jest czas na serduszkoTrzymam kciuki. Moja młodsza w 7+0 jeszcze nie miała serduszka i było podejrzenie pustego jaja. Ma 13 miesięcy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak wiem, że między 6 a 8 jest czas na serduszkoTrzymam kciuki. Moja młodsza w 7+0 jeszcze nie miała serduszka i było podejrzenie pustego jaja. Ma 13 miesięcy
No u mnie ostatni zarodek to był.Tak wiem, że między 6 a 8 jest czas na serduszko![]()
Dlatego staram się nie porównywaćNo u mnie ostatni zarodek to był.
Poprzedni transfer nieudany.
Starsza serce w 5+2 więc ja się załamałam wtedy i tydzień ryczałam do następnej wizyty.
Tak trzecie.Dlatego staram się nie porównywać
I jakoś się złożyło że masz ciążę naturalnie. Cudnie czyli to już 3?
NiesamowiteTak trzecie.
2 córki z in vitro (3 i rok).
Zawsze chcieliśmy 3. Tylko miało być 2 i po kilku latach ostatnie. Ale że 6 lat starań o starszą to teraz jedno za drugim![]()
Trzymam za was kciukiNiesamowite
Gratulacje dla was
Mam nadzieje ze nieśmiało dołączę do was
Nam z mężem marzy się dwójka
Powoli nam się spełnia![]()
Ale po punkcji nie przyszlo krwawienie?Tak. Tym razem z programu. Po pozytywnej becie 1 wizyta jeszcze bezpłatna i wypad z programu i wizyty płatne. Miałam kilka ze względu na przestymulowana (nie sikałam 3 dni), umiejscowienie zarodka, mięśniak, torbiel, krwiak itd...
Jestem pierwszym przypadkiem mojego gina i drugim w klinice. Podobno po punkcji ciąży nie powinno być![]()
Po punkcji od razu.Ale po punkcji nie przyszlo krwawienie?
Czy po krwawieniu w nastepnym cyklu ciaza?