• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

u nas podobnie, z tym ze latem 2023 pojawil sie nasz teczowy synek, 9 transfer okazal sie tym szczęśliwym 😍❤️ teraz również wracamy po rodzenstwo... tzn. jest taki plan bo @ jak na złość nie chce przyjść 😭😭😭😭😭 więc ten miesiąc raczej będzie straconym. Wiem jaka na konvu czeka nagroda, więc sie nie poddaje, zakaszam rekawy i działamy. Mam nadzieję ze ta droga po rodzenstwo bedzie chodz trochę lżejsza 🙏🙏 chodz sam start mówi zupelnie cos innego 😟😟😟
A może idź myślą że co się źle zaczyna to się dobrze kończy :D

reklama
u nas podobnie, z tym ze latem 2023 pojawil sie nasz teczowy synek, 9 transfer okazal sie tym szczęśliwym 😍❤️ teraz również wracamy po rodzenstwo... tzn. jest taki plan bo @ jak na złość nie chce przyjść 😭😭😭😭😭 więc ten miesiąc raczej będzie straconym. Wiem jaka na konvu czeka nagroda, więc sie nie poddaje, zakaszam rekawy i działamy. Mam nadzieję ze ta droga po rodzenstwo bedzie chodz trochę lżejsza 🙏🙏 chodz sam start mówi zupelnie cos innego 😟😟😟
Cześć, kiedyś tu byłam, daaaawno nie zaglądałam.
Moja historia:
Naturalnie: cp 2016, dziecko 2017, cb 2021.
Ivf: od 2023 od 38rż., 5 procedur, dwie kliniki dziś 9 transfer...Nie implantują...

Czy faktycznie ta Twoja 9ta blastka była lepszej morfologii od wcześniejszych?
Czy coś zmienialiście? Jakoes dodatki do transferu?

My już nie mamy więcej zarodków..

Pozdrawiam, powodzenia

Ostatnia edycja:
u
Cześć, kiedyś tu byłam, daaaawno nie zaglądałam.
Moja historia:
Naturalnie: cp 2016, dziecko 2017, cb 2021.
Ivf: od 2023 od 38rż., 5 procedur, dwie kliniki dziś 9 transfer...Nie implantują...

Czy faktycznie ta Twoja 9ta blastka była lepszej morfologii od wcześniejszych?
Czy coś zmienialiście? Jakoes dodatki do transferu?

My już nie mamy więcej zarodków..

Pozdrawiam, powodzenia
synek był średniej jakości blastka, dlatego nie ma co patrzeć na te oznaczenia. My przed ostatnim pojęciem przeszliśmy serię szczepień, mam rozjechana immunologie, po tych szczepieniach 2 transfer się udał.

u

synek był średniej jakości blastka, dlatego nie ma co patrzeć na te oznaczenia. My przed ostatnim pojęciem przeszliśmy serię szczepień, mam rozjechana immunologie, po tych szczepieniach 2 transfer się udał.
Dzięki za odzew.
U Pasn.ka?
My raz allo 31% a raz po infekcji i encortonie 0%, cross 21%, 19%. Kir Bx
Jakie wyniki u Was byly wskazaniem do szczepien limfocytami? Męża?
Powodzenia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry