lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
widzialas ta diete na bocku ? ze niby ja polecaja...chyba ja wyprobuje
kosmetykow nie wolno, anie perfum ani nic co pachnie
kosmetykow nie wolno, anie perfum ani nic co pachnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Polecam NZOZ "Plast-Med" w Katowicach. Dobrzy i kompetentni lekarze, miła obsluga personelu. Ogolnie super. Jesli chodzi o ukrywanie samego faktu, że mialo się zabieg uważam za glupotę..dziś problem niepłodności jest tak często występującym problemem wśród ludzi, że powinno sie o tym mówić głośno. Nie wstydzę się ,że mam dziecko po takim zabiegu, bo i czego sie wstydzić? Jesli ktos potzrebuje jakichs informacji, slużę pomocą;-):-)Witaj Kaprychawidzę że za dwa dni stymulacja wiec trzymam kciuki i powodzenia. My jesteśmy po inseminacji która mam nadzieję też zakończy się sukcesem. Mamy stwierdzoną "wrogość śluzu" i wiem ze nie będzie lekko ale wierzę że nam się uda
bo staramy się już około 3lat
Czy to wasze pierwsze IVF?Pozdrawiam
Dziekuje za kciuki, bardzo sie przydadza. Tak to nasze pierwsze IVF wiec nie nastawiam sie za bardzo na sukces. Stymulacje zaczelam 2 dni wczesniej niz planowano, bo podobno dobrze sie "wyciszylam". Trzymam kciuki za Twoja inseminacje - koniecznie sie odezwij i daj znac jak poszlo.