reklama

Kto po in vitro?

reklama
dzidzius będę dziś w klinice na becie to zapytam, ale raczej czarno to dla siebie widzę, brzuch boli, plamienie się rozkręca:no:
mazenka Ty nam tu zaszalej z betą!
lawendowy_sen​, kciuki mocno zaciśnięte!!!

Witajcie Dziewczyny po weekendowej nieobecności, musiałam troszkę odpocząć psychicznie po tych wszystkich przejściach, ale już wracam:tak:

Czekam dzisiaj na same dobre wiadomości.:-)
Widzę że Oktavi ślicznie zaczęła, piękny wynik, gratuluję Ci Kochana:tak:

Jessssuuuuuuuu dziewczyny co tu się dzieje... Napięcie mnie takie dopadło, że hej...

Lawendowy - ja dużo dojrzałych i cudnie eozwijających się pecholi trzymam &&&&&&&
mazenka - Ty to ja wiem, że jak walniesz betą to jej ogrom mnie przewali aż:)
dzidziuś - czekam na wieści od Ciebie. Oby pozytywne
melailońcia - &&&&&&&&& kurde oby to były plamienia a nie @
Sylwia - strasznie mi tu Ciebie brakuje. Odzywaj się cieżaróweczko:)

Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy po biegunkowych przejściach ale słąba jeszcze jestem:( a mój chłop jedzie na 3 dni w delegację zagraniczną więc zostaję słomianą wdową:)

Marzenka, Małailoncia, Maya dzięki :-). Wiem, że 5 to dla większości wydawałoby się mało, ale na krótkim protokole, po 4 dniach z Amh 0,5 jest super :-)
To ja zaczęłam dzisiejsze dobre wieści, teraz czekamy na powalające wyniki bety Marzenki, Dzidziusia, Małejilonci, na zdrowe i śliczne komórki Lawendowego i, żeby Ona mogła już dalej walczyć.

reklama
cześć Kochane!

mimo że mało się odzywam to cały czas za Was trzymam kciuki i strasznie Wam kibicuję, każda wysoka beta utwierdza mnie w przekonaniu że mi też wreszcie się uda!

Sylwia super że i Twojej siostrze się udało :-D
Lawendowy za Ciebie &&& żeby wszystko gładko poszło ja już trzymam kciuki za transfer
Mazenka to już dziś ale ten czas zleciał &&& z całych sił za wysoką betę!!!
Dzidziuś ciągle w stresie Kochana trzymaj się będzie dobrze!!!
Oktavi gratuluję pęcholków :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry