Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Sylwia - też mi przyszło do głowy IVM, bo miałam właśnie jeszcze kilka mniejszych pęcherzyków, tylko boję się że u mnie chodzi też o tą jakość, że wszystkie będą tak słabe, że i tak czy siak nie będą się nadawać do niczego, ale pewnie jak nie spróbuje drugi raz to nie będę tego wiedzieć. A możesz polecić mi jakiegoś dobrego lekarza w tej kwestii? Ty się leczyłaś w Nowum w Warszawie?Możesz powiedzieć jakie to koszty? Chyba mało klinik w ogóle wykonuje ivm u mnie niestety żadna, ale jeśli jeszcze raz spróbuje chciałabym teraz wybrać najlepszą
Sylwia ja zaczynam od nastepnego cyklu wyciszanie w 21 dniu, więc stymulacja wypadnie mi dopiero gdzieś w październiku, kupa czasu jeszcze. Teraz będe podchodziła w Białymstoku u prof. W. Chociaż sama zastanawiam się jeszcze nad Novum bo mam praktycznie na miejscu, nie wiem czy nie umowić się na konsultacje jeszcze teraz. Też zastanawiałam się nad tym ivm, ale nie wiem czy to dla mnie. Ja stumuluję się dobrze tylko co z tego jak nic nie zostaje mi do mrożenia. M ma wyniki pierwsza klasa. Gdzie nie pójde się skonsultowac to lekarze mówią że u mnie az prosi się o ciaże. Wszyscy chyba sugerują się tym że w zeszłym roku zaszlam w ciąże normalnie tj. przy monitorowanym cyklu i na tym bazują, nie szukając problemu. Ja podchodząc do in vitro tez sadziłam że jedynym problemem jest jeden niedrożny jajowód a drugiego brak po ciazy pozamacicznej. A jednak dwa podejscia i nic więc chyba to coś więcej niestety.
Ale co robić podejdę i trzeci raz na to mam jeszcze siłę a potem nie wiem.