reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Gizas bardzo mi przykro, tulę. Masz już plan działania? Trzymaj się mocno.

Genna witaj:-D.

zula bardzo zazdroszczę urlopu:-), baw się dobrze i wracaj zarażona!

Lilia, kwiatuszek, Jo napływ ciążowych fluidków macie zapewniony:-D.

ona współczuję Ci tego dziurkowania... A nie dałoby się ich zlikwidować lekami?

Oktavi testowałaś? albo mi umknęło:szok:.

lawendowy sen mi sikaniec w miarę ładny wyszedł dopiero przy becie 255:happy2:

reklama
Mazenka jestem w programie rządowym czyli mam jeszcze dwa podejścia, ale kiedy mogę przystąpić do kolejenj procedury to nie wiem. Miałam 8A w trzeciej dobie i 6B zarodki, czyli jeden bardzo ładny drugi ciut słabszy, progesteron 5 dpt 29, 11 dpt 24, więc wina musiała być w zaordkach, może przestały się dalej dzielić, bo organizm jak widac był przygotowany dobrze. W kolejnym podejściu wywalcze scratchin, IMSI i embryogel, i jeśli będzie potrzeba to AH.

Gizas - przykro mi, idź do lekarza i popytaj kiedy możesz podejść. Ja bym za długo nie czekała, trzeba kuć żelazo póki gorące tym bardziej, że jesteś w rządówce. Powodzenia.

Mazenka - dziękuje za napływ fluidków ciążowych :tak: A na tym Twoim avatarze kto jest?? Już dawno miałam Cię zapytać ;-)

Taki mam zamiar Lila:sorry2: jeszcze dzis biorę luteinę i fraxi, jutro powtorka bety ale na nic nie liczę, ale to nakaz z kliniki wiec się dostosuję, progesteron dość spory, jak odstawie luteinę zacznie spadać i @ przylezie. No a później wizyta. Nie chce czekać 3 cykli:zawstydzona/y:ale zrobię to co powie lekarz. Nie miałam dużych dawek bo 225 więc może szybko się zregenruje jajnik:sorry2:

GizaS - tak bardzo mi przykro , tulę z całego serducha:-(ale dobrze że masz jakiś plan działania, trzeba zebrać siły i walczyć dalej

Gizas to super, że na rządówce jesteś:-D. I dobrze kombinujesz, bierz dodatkowe opcje. A tak się zastanawiam, czy w Twojej klinice mogliby zarodki pohodować do stadium blastocysty? Ja miałam 4 bardzo ładne poddane hodowli i niestety tylko 2 z nich przetrwały. Embriolog powiedział, że tamte biedaki nie miałyby żadnych szans w brzuszku i skonczyłyby tak samo jak w hodowli:-(. To trochę drastyczny sposób, ale wybiera te naprawdę silne.

Lilia to Amelia z filmu 'Amelia' Jean-Pierre Jeunet'a :-).

Giza - trzymam kciuki za szybki powrót do gry. Będzie dobrze

Mazenka - ja jestem w tej samej klinice co Giza i tam upierają się na mrożenie w 2 dobie ewentualnie w 3. Ja miałam 8 komórek i żałuję że się zgodziłam na mrożenie w 3 dobie , bo też jestem zdania że jak mają przetrwać do 5 doby na szkiełku to przetrwają a ich przekonywania że nie ma lepszego inkubatora niż organizm kobiety to już na mnie nie działają.
Także dziewczyny jak macie możliwość przetrzymania zarodków do 5 doby to warto skorzystać.

reklama
Do góry