Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Leia kochana 3mam wielgachne kciuki o tańcujegenna - Jak tam oczekiwanie. W sensie psychicznym ? Dajesz z luzem rade? Oczywiscie sie uda.
U mnie wciaz luz, przygotowuje sie do powrotu mojego mroazacxka. Mam nadzieje ,ze bedzie to we wtorek. Czyli jeszcze 5 dni. Jutro mam podgladanko usg. Mam nadzieje ,ze moje wnetrznosci godnie przygotowuja sie na przyjecie mojego sloneczka.
Kurcze ,coraz wiecej o tym mysle. Musi sie udac. Az do konca..
Dziewczyny ja juz 3 razy bylam w ciazy ,czyli u mnie kazde ivf sie udaje. Niestety potem sie wszystko psuje ale to juz inna historia. Chce wam tylko napisac ,ze nigy nie bralam zadnych specyfikow, no poza standartowym folikiem i witaminami dla zaciazonych. Zadnych Q10 ,koenzymowi itd. Uzywalam perfum ,kosmetykow, nie lezalam po transwerze. I jakos zaciazalam. To chyba jednak nie od tego zalezy. Ale pewnie kazdy jes inny.
niech twoje narządy hihi przyjmą twojego szkrabka, już niegługo, a potem standardowo czekanie na beciorka
śpie niespkojnie też bo lutinus żyje swoim życiem i kręce się boku na boku
a rano jak wstałam to wyobraziłam sobie ze jak się kręce to maluchy latają w brzuchu i nie mogą się wczepić...takie głupoty
genna jestem w szoku że tak czas leci trzymam &&& za Wasze Aniołeczki:-) i żeby wszstkie boleści szybko sobie odeszły!
nie martwię się o komórki bo one zawsze były i teraz też na pewno będą wiem że nie w tym problem tylko boje się o zarodki! mój nowy prof tez taki jakoś mało komunikatywny boję się że skoro podchodzę z rządówki to mają nieco inne podejście do takich pacjentów.
poza tym nienawidzę menopuru czuję się po nim źle i ten posmak w ustach jakbym metal przeżuwała zawsze upieram się na gonal ale oczywiście co ja mam do powiedzenia! w sobotę jadę na wizytę zobaczymy co się okaże! tańcujcie za mnie :-)
szkoda że zaginął nam kalendarz wtedy można było przynajmniej szybko sprawdzić co u kogo się dzieje![]()