Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
martaczi u mnie w klinice nawet daja po punkcji zwolnienie dadza na ile chcesz conajmniej na 12dpt, na zwolnieniu pisza dwojke ze mozesz chodzic i pieczatka lekarza i osrodka przynajmniej u mnie tak jest nic tam wiecej nie pisza )))
ja dalej walcze z przeziebieniem ((( ale daje rady i tak myslalam ze bedzie gorzej )))
malailoncia najlepiej by bylo jak bys sie do lekarza dodzwonila a jak nie to do pon na betke sama i tak nie mozesz odtawic lekow ja zawsze pierw robilam betke a okres dostawalam trzy dni po odstawieniu lekow inaczej nigdy nie dostalam... a u ciebie moze to implantacja ?? ))
Nie masz przypadkiem jakiś zapas podjęzykowej? W przypadku krwawień zawsze podaje się tylko podjęzykowo ze względu na niskie wchłanianie dopochwowej. Póki co nie odstawiaj leków, tak dla pewności.
I jeżeli jest to faktycznie okres to znam dziewczyny które pomimo przyjmowania progesteronu dostawały okres. Szczególnie tak jest u osób które mają dość systematyczne cykle.