reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

Aktualizacja

WRZESIEŃ:

23: ona232 - transfer bąbelków po których będzie wysoka beta
biggrin.gif

23: martaczi - transfer bąbelków po których będzie wysoka beta
yes2.gif

23: kwiatuszekq20 - podglądamy pęcherzyki
23: Ann84 - podglądamy pęcherzyki

24: Karusia28 - punkcja pięknych pęcherzyków
30: Oktavi - wizyta w celu omówienia walki o moje szczęście
n.v.m - punkcja już tuż tuż…

PAŹDZIERNIK:
ok 15: Lilia♥ - crio, to już prawie pewne
biggrin.gif

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer :-)

reklama
Jo.M. - zdjęcia są udostępniane za zgodą dawczyń. Przeważnie z okresu dziecięcego, ale nie tylko ( dużo było zdjęć aktualnych). A jakie koszty ty ponosiłaś adopcji? I w jakich klinikach?

Kinga - 1 próba była w Bielsku Ferti Med - tam wyszło mi ok. 25 tyś (ale było tak że ile dawczyni wyprodukuje to wszystkie komórki będą moje i miałam 10 ), a teraz Gyncentrum Katowice - zdecydowałam się na 8 komórek to był koszt chyba 12-czy 14 tyś. + oczywiście pozostałe wizyty , transfery , mrożenie itd.
A Ty gdzie się leczysz bo nie wiem czy już pytałam?

Jo.M. - ja jestem już jakiś czas w klinice Invimed - Wrocław. Poprzednio Gravita Łódź. No i jak na razie pierwszy program adopcji mój. Poprzednio starałam się z moich własnych komórek. Zobaczymy jak to będzie. Mamy dostać 8 komórek, a jak będzie mniej to jakieś tam rabaty.

Hope84
- ja zawsze miałam robiony transfer pod kontrolą usg. M.in. Temu te płyny się pije przed transferem, żeby ładnie było widać na ekranie. Więc nie wiem co dziwnego w takim transferze?
Nic dziwnego w tym nie ma, niestety kazda klinika rzadzi sie swoimi prawami. Jeden prof robi pod kontrola usg inny nie....

Mi konkretnie w tym pytaniu chodzilo czy ktorej sie udal transfer majac waska szyjke :)

Dziewczyny o ile zwiekszaja sie szanse na uzyskanie ciazy przy transferze dwoch zarodkow?

Mam dylemat czy zabrac do brzuszka dwa czy jeden :)

reklama
jo.m tylko ze ja zawsze tsh miałam poniżej 1 a tu nagle 2.1 wiec pomysklalam ze może tez leki do stymulacji albo sam ten ovitral cos tam zafalszowal ale masz racje czasem wyniki sa nienajlepsze zarodki nienajpiekniejsze a się udaje wiec to chyba zależy od szczęścia :) :) :) a ja im więcej czytam tym bardziej się do wszystkiego przyczepiam :)))

hope84
mi zawsze wkładali dwa zarodki i zawsze to wieksza szansa ze choć jeden zostanie ale nie wiem o ile % zwieksza to szanse a embrologa albo lekarza nie pytalas ????

Ostatnia edycja:
Do góry