o rety ja chyba nie czaję po tym relanium jak będę pisała bez składu i ładu to wybaczcie

przepraszam ale zacznę od siebie a wiec mam podanego blastusia 2AA (pytanie czy to dobry zarodek?)jednego ponieważ z całej szóstki tylko jeden przetrwał ale i tak jestem szczęśliwa!
I weryfikację mam w czwartek przyjmuję 3x1 estrofem dowcipnie i 3X1 lutinus no i acard na własną rękę
Sylwia ile mam brać dziennie ? i tylko to zastanawiam się nad tym encortonem też na własną rękę i nad clexanem może dodatkowo ale to na recepte jest prawda ...
Sylwia ratuj
transfer robił dr Zielińsk nawet nie otworzył ust powiedział do mnie dzień dobry

eee tam nie ważne zresztą przede mną było chyba z 5 dziewczyn i po mnie też więc nie ma czasu na rozczulanie się ważne są efekty!
kiki gratuluję z całego serca i proszę o fluidki ciążowe dla nas!
hope w szoku jestem nie wyobrażam sobie zrobienia transferu na oślep nie ma przy dr pielęgniarki która trzyma Ci na brzuch usg i on patrzy jak ma wkładać???
kwiatuszek nasz kurko gratuluje świetny wynik zobaczysz raz dwa i będziesz po i komórki na pewno będą piękne
sham trzymam kciuki za jutro mam nadzieję że przyniesiesz same pozytywne informacje!
Jo.m. za jutrzejsza wizytę &&&
Ann84 mi zamrozili 7 komórek na rok i zapłaciłam 900 zł w Invikcie!
lawendowy wiedziałam wiedziałam że już usłyszysz ciesze się bardzo że wreszcie się doczekałaś
Kinga za Ciebie podwójnie trzymam kciuki mam nadzieję że komóreczki będą super i będą z nich piękne zarodki!!!
n.v.m &&& zaciśnięte żeby pęchole rosły duże