reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a co lekarz zapisuje przed punkcja oprócz tego zastrzyku na pekniecie?? jakies leki ponoc na odkazenie czy cos?
bo moj jest czasem zakrecony i chcialabym sie przypomniec w razie czego?

WRZESIEŃ:
24: Karusia28 - punkcja pięknych pęcherzyków
25: Ann84 - punkcja pęcherzyków
25: Kwiatuszek -3podglądanko
28 lub 30: Ann - transfer maluszka :)

PAŹDZIERNIK:
ok 15: Lilia♥ - crio, to już prawie pewne
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

Kinga - sorki, nie zrozumiałam :) dzięki za odp. własnie zastanawiam się czy jest sens mrozić nadliczbowe kom jajowe - o ile będą... w programie ministerialnym zapładniają tylko 6 kom jajowych a ja mam 10 pecherzykow i jutro punkcję... lekarz był sceptyczny co do tego pomysłu, tym bardziej ze mam gwarantowane w programie jeszcze 2 stymulacje jakby się teraz nie udalo...

dagnes to super ze ci sie udalo:) powiem ci ze te recepcjonistki to nie raz musialam troche ostro potraktowac:) hehe niektore sa beznadziejne i nie ludzkie:( ale sa tez taki fajne:) ja bardzo lubie pania kasie ( to ta brunetka w okularach z prostymi wlosami) jest naprawde sympatyczna:) hehe a reszta to taka sobie

ann84
wiec tak kochana ja mialam punkcje w piatek 20 .09 a w poniedzialek transfer 23.09 wiec mial trzy dni ..

nie ja obecnie nie pracuje wiec mam duzo czasu na odpoczynek:) a ty jak tam masz zwolnienie w przedszolku:)?

Ona - tak, byłam zanieść dziś zwolnienie. kiedy Kochana testujesz?? ja zawsze miałam w 5 dniu i robiłam w 11 dniu po transferze test. po transferze 3 dniowych maluchów kiedy każą testować?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry