witam dziewczyny, dzieki za wsparcie
mi mi to moga byc plamy implantacyjne, a rozumie cie wiem jaki to strach, widziec krew czlowiek ma najgorsze mysli, dalej masz plamienia?
magda bardzo mi przykro, sciskam z calego serca,
ann oczywiscie sciskam kciuki i sorry za pomyłke
nvm bardzo sie ciesze ze sie udało i powodzenia przy juz niedługim transwerze &&&&&&&
Powodzenia zycze tym osoba tym co zapomnialam napisac bo duzo sie tu dzieje a za was wszystkie trzymam kciuki
a teraz relacja z tego okropnego dnia. Wstałam rano dałam sobie luteine i bylo ok, po jakis 30 min stwierdziłam ze wstane i jade na kontrolna bete, i wstajac zobaczylam krew. a od wczoraj boli mnie brzuch i myslalam ze to @. zadzwonilam do kliniki kazali mi zrobic bete. To pojechałam, dzieki wyrozumialosci pan z laboru mialam wyniki na emaila na 12. a tam progesteron mi spadl z 31 na 24, zas beta 18 dpt 181 wiec podrosnąc podrosła z tych 67 . Co myslicie o tym poziomie bety??? Zadzwonilam do kliniki i kazali mi przyjechac na wizyte zeby sprawdzic czemu plamie. Miałam robione usg na ktorym nic nie widac, zadnego pecherzyka. Dodano mi duphaston 3 razy 1 tbl. i za tydz powtorzyc bete i na usg.
wrocilam do domu i od razu poszłam spac taka bylam tym wykończona. no i brzuch dalej boli:/