Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam wszystkie Panie,
jestem po nieudanym in vitro w Invimedzie i zstanawiam się nad kontynuacją...Czy któraś z was może mi podać koszt in vitro w Novum w Wwie?
Z góry dziękuję.
Przepraszam, ale czy mogę prosić o pomoc mądrzejszych koleżanek? musze wziąść ostatni raz menuporu - dewke 150. ponieważ wcześniejszy się skończył kupiłam 2 x 75. i teraz pytanie czy mam wstrzyknąć cały roztwór którt wyszedł z 2 fiolek proszku i roztworu. czy na strzykawkę naciągnąć do 150? może to durne pytanie ale już zgłupiałama o tej porze tylko wy możecie pomóc....
Octavi - zaciskam kciuki bo ten Twój cykl naprawdę optymistycznie wygląda.
Sylwia - ratuj!!!! normalnie zgłupiałam... Byłam wczoraj u Jerzak i ta mi mówi, że mam złą insulinę bo powinna suma tej po 1 godzinie i tej po 2 godzinie dawać max 80 a ja mam 115 i przepisała mi glucophage 500 przez tydzień jedną na noc a potem 2 na noc. I zgłupiałam o ostatnio byłam z tatą u diabetologa (mój tata też ma po 1 tabletce brać), że musi mierzyć cukier na czczo i nosić glukozę w żelu przy sobie bo bardzo niebezpieczny jest cukier poniżej 70 a po tej tabletce to może mu tak spać (ojciec ma ok 100 na czczo zwykle. A ja mam bez tabletek na czczo 70-75!!!!! Czy to nie jest niebezpieczne, żebym brała te tabletki? Jak zapytałam o to Jerzak to ona mi mówi, że one cukru nie obnizają tylko insulinę. Już nic z tego nie wiem.... Doradź coś proszę.
A zmieniając temat imię superI strasznie fajnie mi się czyta dobre wieści od Ciebie. Cały czas masz u mnie &&&&&&&&&& zaciśnięte.
staraczka111: ja lecze się w Novum i za pare dni zaczynam stymulację.
Koszt IVF to ok. 7500 zł, IMSI + 800 zł.