reklama

Kto po in vitro?

LISTOPAD:

2: GizaS - podglądanie wielu komórek
2: Octavi - udany transfer :)

2: zula – udany criotransfer :)

4: GizaS - punkcja wielu komórek
4: Lindi77 - USG
5: genna - wizyta w poradni genetycznej (Łódź)
5: szyszka 87 - serduszkowe USG
6: genna - kolejna wizyta u immunologa
6: Lilia♥ - kolejne USG
6: martaczi – USG
15: dorotav – ogromna beta

GRUDZIEŃ:

Zuzia2011 - podejscie do crio - jestem mama:)
Jogo - udany transfer

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

zula - wpisałam Cię na transfer w sobotę, bo się odbędzie i tym razem zakończy się mega wysoką betą :-)

reklama
Cześć dziewczynki,
Mam wyniki pierwszej weryfikcji 3 dpt:
Beta: 1,7
Estradiol: 1416
Progesteron: 9,25

Lekarz będzie dzwonił ok 15 i na 100% zwiększy mi progesteron. Boże jaki on niski, żeby tylko nie było za późno... A Beta? Nie można się nią sugerować prawda? Dziś 11 dzień po podaniu choragonu.

Fusun nie martw sie progesteronem, już sobie zwiększyłas dawkę, Lawendowy sen też miała niski progesteron a jest w pięknej ciąży:tak:ja miałam prawie 3 krtonie większy od niej i dalej walczę....a beta jest nie miarodajna, kolejna już coś pokaże więcej:sorry:
Octavi, Zula nasze nowe mamuśki:-DJak się czujecie? Ile maluszków podane macie i jakie zalecenia leków po transferze?

A co u mnie... no więc wyniki z kliniki z czwartku też były i estradiol 1020 a PRG 1,01:tak: a w piątek rano przed zastrzykami estradiol już ponad 1500:tak: czyli po zastrzyku zapewne jeszcze urósł, dzis tez oddałam krew, wzięłam ostatni zastrzyk ale tylko cetrotide, o 20:30 ovitrelle, a w poniedziałek punkcja o 8:30. Dr Cz strasznie małomówna, trzeba z niej wymuszac jakieś słówka bo sama nic nie mówi:eek:endometrium dobre 9,5 mm. Pęcherzyków chyba z 9, ale to się okaże w poniedziałek. A co do transferu to też jeszcze nie wiadomo, trzeba jak zwykle czekać:baffled:Ale jestem dobrej myśli:tak:

Fusun a jak się czujesz? mam nadzieję, że odpoczywasz! PRG niski, ale spokojnie zwiększ dawkę i już na II weryfikacji będzie wysoki a beta jeszcze większa:-)
Gizas to ja już zaciskam kciuki za Twoje jajcobranie :-D
Zula , Oktavi jak tam Dziewuszki się czujecie?

reklama
Fasun :) progesteronem się nie przejmuj jak dziewczyny pisza , zresztą sama już zapodałaś, my już mamy taki instynkt i sam podajemy sobie lutke dodatkwo:) będzie dobrze :) czekamy na olejną werke:)
Oktavi, Nadiya9, Zula, dzisiaj tańce tuptańce bo od dzisiaj jestescie mamuskami i mam nadzieje ze już na zawsze :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry