reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Olusia nie mogli wyrzucić bez twojej zgody, my musieliśmy podpisac papiery ze je niszczymy i pytali się czy mają oni je zniszczyć czy chcemy je zabrać i sami to zrobić, musiałaś tez podpisywać umowę w której było napisane o tej opcji, ale nie ma co gdybać czekaj na bete!!!!!!!!!

reklama
Dzięki Lawendowy sen , krótko i na temat. :-) Co tam u Ciebie ? Rośniesz już:-)

Jo.M., nie ma za co;-)
A z rośnięciem, to jeszcze nie rosnę. Może brzuch lekko się zaokrąglił. Ale jeszcze nic nie widać.
I gdybym zaszła naturalnie, to pewnie bym nawet nie wiedziała, że w ciąży jestem, bo zero objawów i zero zachcianek.
Kiszona kapusta i ogórki odchodzą w takich samych ilościach, jak przed ciążą :-D

Giza - też dołączam się do pytania Zuli na temat progesteronu.
Jutro idę sprawdzić tsh to i progesteron w razie czego zrobię , żeby potem nie było :szok:

Jo.M i Zula, progesteron do dnia podania choragonu, ovitrelle lub innemu temu podobnemu lekowi nie powinien przekraczać 1,5 ng//ml, bo to świadczy o szybszym postępie endometrium, dlatego zbadałam też LH żeby zobaczyć czy nie doszło do przed wczesnej luteinizacji. Na szczęscie wyszło coś kolo dwóch więc było w pierwszej fazie. A PRG miałam 6ds 1,46, 9 ds 1,02, 10 ds 1,01 a 13 ds 1,24 ng/ml

Minni fajnie, że masz już info z kliniki ja niestety jeszcze nic nie wiem i siedzę jak na szpilkach :zawstydzona/y:

Genna widzisz wszystko zależy od ludzi pracujących w klinikach, obojętnie czy państwowo czy prywatnie, niektórzy ludzie po prostu minęli się z powołaniem :wściekła/y:

Olusia jajko zniosę do 17-tej ;-) Kciukasy zaciśnięte :tak:

Jo.M fajnie, że ruszasz z kopyta:-)

Fusun kciukasy za piękny przyrost betki :tak:

Szyszka ja na pewno szepnę słówko o wrednej pani doktor szefowi wszystkich szefów na transferze w poniedziałek i mojemu doktorkowi przy następnej wizycie też wspomnę, niech wiedzą przez kogo mogą stracić pacjentki. Jak ja Ci zazdroszczę (ale tak pozytywnie), że masz już pod sercem swoje szczęście :-)

Martaczi super, że crio już w czwartek, kciukasy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
yplocka1 ja tez szlam krotkim protokolem, zaczynalam od 2dc a 12dc mialam juz punkcje.. chociaz teraz tak z perspektywy patrze gdybym miala dzien albo 2 dni pozniej to moze wiecej komorek byloby dojrzalych... a tak to chyba 4 mam nie dojrzale...no na przyszlosc bede bardziej uwazac...

Ostatnia edycja:
Do góry