reklama
genna
Fanka BB :)
kasik szczenna mi opadła, jak to?No i dupa blada, zadzwonili z kliniki, że z 6 pęcherzyków były 3 dojrzałe komórki ale żadna się nie zapłodniła :-(

genna
Olusia7982, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Genna, te Twoje wyniki to jakaś wyższa matematyka :-)
Dziewczyny, pół dnia minęło a od wczoraj naskrobałyście 6 stron !!! nie nadążam za Wami![]()
mówiłam że kosmos
lawendowy_sen
Kasik, jak to tak?????? A powiedzieli, jaka jest tego przyczyna???? Co poszło nie tak?????
Kurcze blade, co za niesprawiedliwość dziejowa. Tulam mocno.
Kurcze blade, co za niesprawiedliwość dziejowa. Tulam mocno.
martaczi
Kasik tak mi przykro :-( trzymaj się Kochana nie wiem co powiedzieć tego się chyba nikt nie spodziewał! chociaż jeszcze obserwują je?
kasik36
Embriolog powiedział, że jeszcze będą obserwować ale powinny się zapłodnić w ciągu 24 godzin a minęło już więcej więc szanse są znikome. Mój doktorek oddzwonił i mówił, żeby nie odstawiać leków do definitywnej informacji z laboratorium, czyli do 2,5 doby. Ale ja już nie mam złudzeń 

Zula w normach na wyniku miałam że faza przedowulacyjna jest od 2-12, więc chyba luteinizacja następuje powyżej 12
ręki nie dam sobie uciąć.
Kasik no żesz kurczę mol
najpierw Smerfeta teraz Ty, nie ogarniam tego
Współczuję bardzo i życzę siły do przetrwania tego chusteczkowego czasu
Martaczi czuję się lepiej, brzuch już mi tak nie dokucza, ale ciągnie sie jeszcze więc poleguje większość czasu z ksiażką. Ogarniam tylko dom, firmę i relaks. Twój dzień też się już zbliża
Jakie samopoczucie?

Kasik no żesz kurczę mol

Martaczi czuję się lepiej, brzuch już mi tak nie dokucza, ale ciągnie sie jeszcze więc poleguje większość czasu z ksiażką. Ogarniam tylko dom, firmę i relaks. Twój dzień też się już zbliża

martaczi
Kasik jeszcze jest nadzieja może to takie małe leniuszki
trzymam kciuki aby ruszyły do boju!

reklama
dorotav
Lilia, spokojnie Twoje endometrium do niedzieli ma czas, na pewno jeszcze urośnie.
Fusum, Luteina występuje też w postaci 100mg i jest z aplikatorem, niestety jest dużo droższa kosztuje ok 67zł (50mg ok,15zł) i fakt, że aplikator bardzo się przydaje. Czyli jutro III weryfikacja to już tylko tak dla pro formy :-)
milla76, Twój link o hormonach bardzo mi się przydał, dzięki
JoM, od jutra zaczynasz to wspaniale, &&&&&&&&&& za powodzenie.
Martaczi, super wiadomość, zarodki będą na Ciebie czekały zwarte i gotowe
Minni27, niesamowity wynik z Twoimi komórkami, to teraz &&&&& by ładnie rosły i za jutrzejszy dzień.
Kasik, przykro mi, ale jest jeszcze nadzieja !
Dziewczyny mam pytanie, w piątek miałam transfer, dzisiaj jest 6dpt, od niedzieli cały czas pobolewa mnie brzuch i jajniki, ciągle mam napięte podbrzusze, najgorzej jest jak chodzę, więc staram się leżeć, na początku brałam no-spe i na kilka godzin pomaga, ale teraz nie wiem czy jeszcze mogę. Miałyście tak ? brałyście no-spę ?
Fusum, Luteina występuje też w postaci 100mg i jest z aplikatorem, niestety jest dużo droższa kosztuje ok 67zł (50mg ok,15zł) i fakt, że aplikator bardzo się przydaje. Czyli jutro III weryfikacja to już tylko tak dla pro formy :-)
milla76, Twój link o hormonach bardzo mi się przydał, dzięki
JoM, od jutra zaczynasz to wspaniale, &&&&&&&&&& za powodzenie.
Martaczi, super wiadomość, zarodki będą na Ciebie czekały zwarte i gotowe
Minni27, niesamowity wynik z Twoimi komórkami, to teraz &&&&& by ładnie rosły i za jutrzejszy dzień.
Kasik, przykro mi, ale jest jeszcze nadzieja !
Dziewczyny mam pytanie, w piątek miałam transfer, dzisiaj jest 6dpt, od niedzieli cały czas pobolewa mnie brzuch i jajniki, ciągle mam napięte podbrzusze, najgorzej jest jak chodzę, więc staram się leżeć, na początku brałam no-spe i na kilka godzin pomaga, ale teraz nie wiem czy jeszcze mogę. Miałyście tak ? brałyście no-spę ?
Ostatnia edycja:
Podziel się: