reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Olusia7982, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Genna, te Twoje wyniki to jakaś wyższa matematyka :-)

Dziewczyny, pół dnia minęło a od wczoraj naskrobałyście 6 stron !!! nie nadążam za Wami :rofl2:

reklama
Embriolog powiedział, że jeszcze będą obserwować ale powinny się zapłodnić w ciągu 24 godzin a minęło już więcej więc szanse są znikome. Mój doktorek oddzwonił i mówił, żeby nie odstawiać leków do definitywnej informacji z laboratorium, czyli do 2,5 doby. Ale ja już nie mam złudzeń :wściekła/y:

Zula w normach na wyniku miałam że faza przedowulacyjna jest od 2-12, więc chyba luteinizacja następuje powyżej 12:baffled: ręki nie dam sobie uciąć.
Kasik no żesz kurczę mol:wściekła/y:najpierw Smerfeta teraz Ty, nie ogarniam tego:eek:Współczuję bardzo i życzę siły do przetrwania tego chusteczkowego czasu:zawstydzona/y:
Martaczi czuję się lepiej, brzuch już mi tak nie dokucza, ale ciągnie sie jeszcze więc poleguje większość czasu z ksiażką. Ogarniam tylko dom, firmę i relaks. Twój dzień też się już zbliża:tak: Jakie samopoczucie?

reklama
Lilia, spokojnie Twoje endometrium do niedzieli ma czas, na pewno jeszcze urośnie.

Fusum, Luteina występuje też w postaci 100mg i jest z aplikatorem, niestety jest dużo droższa kosztuje ok 67zł (50mg ok,15zł) i fakt, że aplikator bardzo się przydaje. Czyli jutro III weryfikacja to już tylko tak dla pro formy :-)

milla76, Twój link o hormonach bardzo mi się przydał, dzięki

JoM, od jutra zaczynasz to wspaniale, &&&&&&&&&& za powodzenie.

Martaczi, super wiadomość, zarodki będą na Ciebie czekały zwarte i gotowe

Minni27, niesamowity wynik z Twoimi komórkami, to teraz &&&&& by ładnie rosły i za jutrzejszy dzień.

Kasik, przykro mi, ale jest jeszcze nadzieja !

Dziewczyny mam pytanie, w piątek miałam transfer, dzisiaj jest 6dpt, od niedzieli cały czas pobolewa mnie brzuch i jajniki, ciągle mam napięte podbrzusze, najgorzej jest jak chodzę, więc staram się leżeć, na początku brałam no-spe i na kilka godzin pomaga, ale teraz nie wiem czy jeszcze mogę. Miałyście tak ? brałyście no-spę ?

Ostatnia edycja:
Do góry