reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

To ja sie tez dolaczam do tancow i kciukow&&&&&&& bedzie dobrze :-D lindi i mini zycze powodzenia
olusia przykro mi ze sie nie udalo, łącze sie w bólu:-(
kasik ciebie tez mocno tule. trzymaj sie kochana , wiem jak to jest zyc pelnym nadzieji a potem taka klapa. :zawstydzona/y:
dziewczyny trzymajcie sie , ja pisze zadko ,nie udzielam sie zbytnio ale sil mi brak i nie mialabym o czym pisac a wiecznie was dolowac i smutac moim podjsciem i chumorem nie bede.. buziaki, slodkich snow;-)

reklama
Witajcie dziewczyny. Narazie wrzucam kalendarz, później opisze jak wyglądała moja wczorajsza wizyta.

LISTOPAD:

8: lilka-1986 - wysoka beta
8: Lindi77 - udany criotransfer
8: Fusun - III weryfikacja

12: 24magda09 - USG po wysokiej becie
15: dorotav - ogromna beta
18: genna - kolejna wizyta u immunologa

GRUDZIEŃ:

Zuzia2011 - podejście do crio - jestem mamą :)
Jogo - udany transfer

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

lilka, Lindi, Fusun - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Powodzenia dziewczyny.

Lindi, Minni, udanego transferu, o ile mnie pamięć nie myli to właśnie teraz jesteście w trakcie, powodzenia:-)
Lilka, wysoka Beta &&&&&&&&&& :-)
Fusun, tak jak pisałam już wcześniej dzisiaj to tylko pro forma :-)

Lilia, co z Twoim endo....

Witajcie kochane trzymam kciuki za dzisiejsze wysokie bety;-)mam mały problem i może wy mi pomożecie tzn.policzyłam teraz luteine i okazuję się że wystarczy mi tylko do pn do rana a 4 tabletek mi braknie. We wtorek rano mam wizyte i nie mam pojecia co zrobić?nie wiem czy moge np zamiast 2 tablet.podać 1? a nie wiem czy w aptece sprzedadzą mi 1 opakowanie bez recepty????:szok:

24magda - możesz poprosić w aptece o 1 opakowanie i powiedz , że receptę doniesiesz we wtorek. Ja czasem tak robiłam ale oczywiście od farmaceuty zależy czy Ci da dlatego najlepiej iść do apteki w której często kupujesz leki. Jak nie to jeszcze dziś do jakiegoś gina może Ci się uda zapisać. A skąd jesteś?

24magda09, do kliniki nie możesz podjechać by ci wystawili receptę ? może podejdź do apteki do tej co kupowałaś wcześniej luteine, one mają przecież archiwum, poproś o jedno opakowanie albo Ci je sprzeda bez problemu albo w razie czego to receptę doniesiesz we wtorek po wizycie u lekarza.

24magda09 zrób tak jak piszą dziewczyny. Jeżeli się nie uda, to w najgorszym przypadku podejdź do jakiegokolwiek ginekologa albo nawet lekarza rodzinnego. Pewnie przepisze Ci na 100% ale jedno opakowanie po tej cenie nie powinno poważnie naruszyć budżetu. Szkoda że mieszkasz tak daleko, bo u mnie zawsze spory zapas luteiny jest i odstąpiłabym Ci z chęcią jedno. Myślałam nawet o kurierze, ale nici z tego. Przed nami długi weekend :-(

24magda09 - ja też dołączam się do zdania dziewczyn. Idź do apteki, powiedz koniecznie tylko że jesteś w ciąży. Ja miałam tak jak Ty, tylko mnie oświeciło w sobotę pod wieczór. W niedzielę pojechałam do apteki dyżurującej, mimo, że mnie tam nie znali, bez problemu wydali lek.

reklama
Dziekuje dziewczyne kochane jestescie:tak:do kliniki ma ponad 130 km takze odpada ale tak jak mowicie zaraz podjade do apteki i poprosze moze sie uda a jak nie to polece do jakiegos lekarza:tak:DZIEKUJE ZA SZYBKIE PORADY

Do góry