Hoacynka gratuluję 2 serduszek, takich wiadomości nam tutaj potrzeba :-)

:-)
Oddzwonił do mnie doktorek mówił, że embriolodzy nie widzieli żadnych nieprawidłowości w komórkach i nasieniu i właściwie nie wiadomo dlaczego się nie zapłodniły. Może gdyby było ich więcej to którejś by się udało
Plan jest taki, że muszę minimum 1 cykl odczekać i po przerwie powtórka z rozrywki, czyli od 18 dc estrofem, pomiędzy 3 a 10 dc umówić się na wizytę, 3 dni przed wizytą odstawić estrofem, usg i większe dawki Menopuru 300 j przez 7 dni. Chce żeby było więcej pęcherzyków niż ostatnio. Odczekam chyba jednak 2 cykle bo znowu by mi stymulacja kończyła się w okresie okołoświątecznym i byłby problem. A tak zacznę w styczniu na spokojnie. Pytałam o syplementy diety i powiedział, że jak najbardziej L-karnityna, Koenzym Q10, DHEA. Na pewno nie zaszkodzi a może pomóc, zwłaszcza psychice
Spróbuję suplementów, żeby nie siedzieć z założonymi rękami i nie mieć sobie nic do zarzucenia. Acha i jeszcze kazał brać luteinę przez 7 dni podjęzykową 2 x 1 i dzisiaj ostatnią tabletkę Unidoxu, który brałam od punkcji.