reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

LISTOPAD:

12: 24magda09 - USG po wysokiej becie
13: martaczi - udane crio
15: dorotav - wysoka beta
15: Lindi77 - wysoka beta
18: genna - kolejna wizyta u immunologa
18: Minni27 - wysoka beta

GRUDZIEŃ:

Zuzia2011 - podejście do crio - jestem mamą :)
Jogo - udany transfer

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

Zuzia - mam nadzieję, że podejdę do crio w następnym cyklu, dziś mój 16 dc, a @ mogę spodziewać się od 26 do 32 dc, tyle trwają moje cykle. Na cyklu naturalnym będę brała jakieś lekarstwa pewnie dopiero do transferze.

martaczi -
wpisałam Cię na 13.11 na crio, mam nadzieję, że się nie pomyliłam :-)

zula - kiedy testujesz??

Oktavi - jak nas jednak czytasz to napisz kiedy testujesz, abyśmy mogły trzymać kciuki :tak:

hoacynka - dziękuje za wiadomości i oczywiście po raz kolejny gratuluję :tak: Odzywaj się częściej

Jo.M -
kiedy masz wizytę w sprawie crio??

genna - kuruj się i wracaj do zdrówka :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ale się tutaj dzieje:) Siadam i czytam a jak przeczytam koniec to już nie pamiętam co było na początku:zawstydzona/y::zawstydzona/y: muszę sobie zapisywać na kartce aby was nie ominąć tego co chce do Was napisac:-):-)

Fusun Gratuluje Twojej betki:) Twoje maluchy mnie najbardziej ujęły bo jak zaczęłam pisać tutaj z wami to Twoje losy się rozstrzygały i najbardziej jestem zżyta z Twoimi maluchami:) No i ciesze się ze będą bliźniaki:). Tylko będziesz musiała wrócić po tego dzielnego trzeciego malucha, no bo on taki waleczny:-):-)

Lilka-1986 Twojej wysokiej betki tez bardzo gratuluje, nastepna mamusia nam przybyla:) W takim tempie to na forum kto się stara nikogo prawie nie bedzie:) No ale o to chodzi:-)

Lindi77 i Minni27 to od dziś jesteście w ciąży:) Oby tak zostało na 9miesiecy:tak::tak:

Haocynka dwa szczescia ale super:-) To Twoje pierwsze dzieci??

Kasik36 kurde brak slow...:no::no: Ciekawe co za przyczyna braku zarodków... :wściekła/y::wściekła/y: akie masz AMH?? A Twój mąż jaka ma morfologie?? Może to poprostu taki pech i za następnym razem już 100% będzie zaplodnionych:-):-)

U mnie juz 5dc i nie mogę się doczekać 18.11:) Bo wtedy będę chyba wszystko wiedziała:-):-) Ja tez chce już punkcje!!!!!!

faktycznie Bziumelka tyle postów, że ciężko ogarnąć.

Olusia trzymaj się kochana, wiem, ze swoje trzeba wypłakać, ale trzymam kciuki za Ciebie i zobaczysz, ze wszystko będzie ok - musi byc!!!

kasik przykro mi... :* oczywiście,że jest sens! trzymam mocno za Ciebie kciuki!

Minni relaksuj się i wypoczywaj. Ściskam kciuki aby maleństwo zadomowiło się u Ciebie na najbliższe miesiące!:D

lilka gratulacje!

reakcja trofoblastyczna słabo wysycona
- wiecie może co to znaczy???

Ostatnia edycja:
Zuzia, nie mam żydach przeczuć. Nie chcę gdybać, bo jeszcze się sprawdzi i będę musiała zmienić zawód. Chociaz na marginesie, wróżki dobrze zarabiają ;-)

Lawendowy - he he dobre - swoja droga moglabys byc taka co wrozy i sie spelnia wtedy moglabys spelnic nasze marzenia :-D Ja mam juz typ co do ciebie ale powiem jak sie sprawdzi :)

Zuzia - mam nadzieję, że podejdę do crio w następnym cyklu, dziś mój 16 dc, a @ mogę spodziewać się od 26 do 32 dc, tyle trwają moje cykle. Na cyklu naturalnym będę brała jakieś lekarstwa pewnie dopiero do transferze.

Lilia - to ty podobnie jak ty dzisiaj mam 20 dc a cykle okolo 30 dniowe wiec moze i transferek bedziemy mialy podobnie - a co do lekow jak bedziesz cos wiedziala daj znac:)

Lilia przykro mi, że musisz czekać kolejny miesiąc, ale podobno lepiej podchodzić na naturalnym cyklu też wolałam, ale się nie zgodził, lekarzom jest łatwiej na sztucznym działać :eek: transfer mam w czwartek 14 o 13:-)
Fusun piękna beta aż się serce raduje:tak:
Lilka gratuluję!
Hoacynka Tobie też z całego serca gratuluję:-)
Lawendowy co za wstydzioszek/ka, że nam nie chce pokazać co ma między nóżkami :-D cieszę się, że wszystko ok;-)
Kasik fajnie, że się nie poddajesz i już masz opracowany plan zaciskam za Ciebie kciuki z całych sił:tak:
Jo.M kiedy planowane masz crio?
Zuzia ja też uważam, że możesz spokojnie brać sobie ten acard potem już po transferze możesz brać estrofem 2x1 i luteine przed nie kombinuj, żebyś nie zaszkodziła Wam:tak:
Genna wracaj szybko do zdrowia :*
Lindi, Minni już kciukam za Waszą wysoką betę:tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wiecie, że jest mi lepiej jak mam już plan działania :-) Co prawda 2 miesiące przerwy mnie czekają ale mam nadzieję, że przez ten czas podrasuję swoje komóreczki suplementami i będą zdrowe i silne :tak:

Zuzia - jak tylko będę wiedziała cos na temat leków to na pewno napiszę. Wydaje mi się, że na pewno powinnam mieć luteinę i encorton.

martaczi - coś mi ta 13-stka siedziała w głowie, ale już poprawiam :-)

LISTOPAD:

12: 24magda09 - USG po wysokiej becie
14: martaczi - udane crio
15: dorotav - wysoka beta
15: Lindi77 - wysoka beta
18: genna - kolejna wizyta u immunologa
18: Minni27 - wysoka beta

GRUDZIEŃ:

Zuzia2011 - podejście do crio - jestem mamą :)
Jogo - udany transfer

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

reklama
Ale przez weekend będzie tutaj u nas spokojnie, nic się nie dzieje, nikt nie testuje, nikt nie transferuje:-) Trzeba zbierać siły na te radości po wysokich betach co będą w następnym tygodniu :-)

Milego dnia:-)

Do góry