Zuzia2011
Fanka BB :)
lilia, Zuzia jesteśmy na bardzo podobnym etapie, ja ma 17 dzień cyklu. Byłam teraz w Polsce na 3 szczepieniu a 27 lecę na test mrl. A 15 lis mam wizytę w sprawie crio. Jak wszystko pójdzie tak jak sobie zaplanowałam to w grudniu podchodzę do crio na cyklu naturalnym chyba ze lekarz zadecyduje inaczej. Trzymając się tej optymistycznej wersji na święta wszystkie 3 będziemy w ciazy.
Jogo - przyjmuje twoja wypowiedz jako przepowiednie
A może po in vitro warto spróbowąć czegoś jeszcze innego. Nie jest to tanie ale znajomym po 8 miesiącach udał się. Brali preparat bardzo modny zagranicą FertilitySupport a teraz są już w Polsce dostępne. Może warto po niego sięgnąć. Opcja dla mężczyzn i Kobiet razem brana w małżeństwie na pewno da jakiś rezultat.
Adus - ja z mezusiem bierzemy ten preparat juz od kilku miesiecy - czy pomaga - no pewnie w jakims tam stopniu pomaga ale mysle ze tak jak inne preparaty dla starajacych sie... no a tani nie jest.
Bluesky - ty juz po transferku mam nadzieje ze wszystko poszlo gladko- trzymam kciuki zeby w koncu malenstwa zostaly z toba
Widze ze zbliza sie kilka testowanek - dziewczyny trzymajcie sie i pamietajcie ze trzeba wierzyc w wasze kruszynki i dac im szanse

denerwujesz bąbelki
moje dwa maluch nie dotrwały do piątej doby, rano dzwoniła embriolog, powiedziała też że to nie oznacza że ten co mam podany też się przestał rozwijać, że on z tych 3 najszybciej się dzielił i w chwili podania czyli druga doba miał już 5 komórek ale ja i tak nie wierzę że się uda