Jo.M.
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki :-) KIKIFISH - Najważniejsze żebyś doszła do siebie i wtedy wrócisz po gwiazdeczki. Mam nadzieję , że z każdym dniem coraz lepiej u Ciebie. A na kawkę to i ja się chętnie dopisuję. Ostatnio też o tym pomyślałam i uśmiałam się jak o tym wspomniałyście.:-)////////////// MARTACZI - Trzymam wszystkie kciuki za Twojego blastusia nawet te u stóp :-) :-)////////////////////// GIZA - jeszcze trochę i wszystko się wyjaśni , póki co odganiaj wszystkie złe myśli. Pozdrawiam :-) ///////////////// OKTAVI - Bardzo mi przykro , trzymaj się :-( /////////////////// OLUSIA - no to super że już niedługo znowu zaczynasz bo jak już się działa to znowu nadzieja i chęci wracają. :-)
nie wiem co to może być! 
czekamy na wiesci
Na bieliźnie jeszcze nie ma plamień ale podczas porannej toalety przy podcieraniu było zabarwione na różowo plamienie
Teraz też powinnam zbadać betę 20 czyli w środę ale zapewne @ już się rozkeci na dobre, dla potwierdzenia pójdę jednak w poniedziałek i od razu na zakupu żeby dotrwać do wyniku choć i tak wiem co zobaczę ale chociaż będę miała z głowy prezenty gwiazdkowe bo później nie będe miała głowy do tego bo będe w czarnej dupie