Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kahaaaaaaa
nie uwierzysz, ale wczoraj myślałam o Tobie i zastanawiałam się co u Ciebie, u Was? Super Kochana, gratuluję.
Czy może jest to parom obojętne czyje dziecko wychowują. Dla nas jest to istotne dlatego pytam. Nie wrzucam wszystkich do jednego worka, ale lekarze potrafią być świniami - uśmiercali ludzi podając pawulon, gdzie kiedyś ktoś by wyśmiał takie coś, a jednak miało to miejsce i to nie raz. Tu lekarze dostają ogromne pieniądze i np. dla zwiększenia statystyk kliniki, słabe nasienie mojego męża mogą np. zamienić na inne. Normalne obawy przyszłych rodziców ;-)
A pytam tylko czy ktoś to kontroluje czy lekarzom wierzy się na słowo? A jak nie daj Boże moje obawy się potwierdzą, że w klinice "X" robi się takie praktyki, to będzie za późno na cokolwiek, bo lekarz może w bezczelny sposób powiedzieć, że zgodziłaś się na nasienie dawcy. Jego słowo przeciwko Twojemu, żadnych dowodów na papierze. Wy będziecie rozpaczać a on dalej będzie robił swoje...