Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zuzia super trzymam kciuki ,trzynastego mialam pobieranie komorek tak ze mozna powiedziec ze 13 to moja szczesliwa liczba,wysylam Wam pozytywne ciazowe wiruski i calym sercem jestem z Wami i bardzo dziekuje za wsparcie:-)
Minni 27 dziekuje,ale rozmawialam dzisiaj z dwoma pielegniarkami z kliniki i powiedzialy ze beta jest wysoka i naprawde nie ma potrzeby powtarzac w ciagu 48 h.Chyba ze bardzo chce.Wiec zdecydowalam ze poczekam do tego 13 stego i wtedy zobaczymy,zdaje sie na nich do konca
Fosum wspaniała wiadomość wyobrażam sobie twoja i męża radość )) blue przykro mi wytrwałości...
peti gratulacje !!! Zuziamamy bardzo podobna sytuacje ja właśnie dziś dostałam okres i za 10 dni mam usg przed crio to pewnie wyjdzie mi ze 3 dni po tobie .mam nadzieje ze będziemy mieć radosne święta .