reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ale napisalyscie od wczoraj - chcialam luknac na chwilke a tu czytam i czytam...

Jo.M - ja bralam fragmin to chyba najgorsze zastrzyki - tez mialam sinioli jak nie wiem - czasem mi sie udawalo nie zrobic ale nie wiem od czego to zalezy - moze powolnego wpuszczania plynu i lezenia...

Olusia - no to czekamy na twoj wynik wieczorkiem - powodzenia

ann.k1 - no to masz dwa maluszki w brzusiu - teraz odpoczywajcie i relaksujecie sie a my trzymamy kciuki zeby za 14 dni byl najszczesliwszy dzien w twoim zyciu:)

Basidrak - betka jeszcze niska ale jest i tez wierze ze od tego momentu bedzie pieknie przyrastac - czekamy do niedzieli - trzymam mocno kciuki

mnie tez cale to in vitro dobija - z poczatku myslalam ze to formalnosc ze raz ciach i po bolu o boszsze jak ja sie mylilam....

reklama
basidrak musisz być pełna optymizmu. Wiara czyni cuda !!! wg wyników jesteś w ciąży:-):-):-)
Jo.M. nawet nie myśl o @. jestem pewna, ze nie przyjdzie.

mam pytanie do dziewczyn po transferze. o 10 podano mi dwa zarodeczki a teraz przy toalecie widzę dziwną wodnistą wydzielinę wydobywającą sie z pochwy. Pewnie się nakręcam ale boję sie, że one wypłynęły z macicy. Czy któraś z Was też miała taki objaw?

ann.k - Super , że dzieciaczki są już z Tobą. Nie przejmuj się nie wylecą Ci nie ma takiej opcji. Co Ci wypływa to raczej śluz + może luteina , nie martw się.

Zuzia - No ja też tak 4 lata temu myślałam. Byłam przekonana , że jak podają gotowy zarodek to nie ma innej opcji jak ciąża. A tu co "zonk" :baffled:.

Dziewczyny przed pierwszą próbą ja byłam pozytywnie nakręcona, że musi się udać. Dopiero jak się nie udało to weszłam na to forum i wtedy mi się oczy otworzyły...

Dziewczyny - plamie.
Byłam zaaplikować lutinusa i plamie :(
Tzn póki co jest rózowo. Brzuch mnie nie boli jak na okres. Może faktyczniu u mnie wszystko wolniej... w 12 dniu plamienia a miały być wcześniej. nic mnie nie boli ( nie licze jajników bo one to bolą często i zawsze.)

ann.k1 no to w ciąży od dziś jesteś:-)

Basidrak kciuków do niedzieli nie puszczam. Tylko przy tych plamieniach nie odstawiaj leków. Kiedyś mój lekarz mówił, ze ma teraz pacjentkę z piękną ciążą, a plamienia miała takie jak okres.

Zuzia, Jo.M., Lilia no przecież musi się w końcu udać, w ostatnich dniach dziewczyny pisały o swoich ciążach, a też niemało przeszły.

Basidrak - Nie wiem co mam Ci powiedzieć bo plamienia to tak jak i pozostałe sygnały mogą znaczyć wszystko. Myślę , że powinnaś poleżeć teraz więcej. Zostaw ten obiad i do łóżka:tak:

Siaga - No niby tak , tylko wiesz 7 nieudanych prób i teraz 8 niepewna to jak się zastanowić katastrofa po prostu. Pożyjemy zobaczymy.

keki84 tak, miałam transfer blastocysty. Po tym co napisałaś, że w ciąży byłaś mam ochotę jutro zrobić progesteron i betę. Może się trochę uspokoję. Tylko boje się wyniku, bo to jeszcze wcześnie, a jak beta będzie niska.

Jo.M. jesteś dopiero w 4dpt. Fakt, może być różnie, ale gdybyś całkiem straciła nadzieję to nie podchodziłabyś kolejny raz do transferu. Dopóki walczysz i nie masz czarno na białym wyników bety, że się nie udało jest szansa na macierzyństwo:happy:

reklama
Bziumelka - w lutym miałam pierwsze podejście, nie udane. Od marca przygotowuję się do crio, ale nie podchodzę, ponieważ miałam problemy natury nie ginekologicznej, musiałam zrobić różne badania, żeby wyjaśnić moje dolegliwości. U mnie niestety jest tak, że stymulacja źle wpłynęła na moje jelita. Dziewczyny ja chyba oszaleję, wzięłam dopiero 2 tabletki antyków i już mi jelita wariują. Mam bóle, ja się chyba wścieknę. Mam gdzieś ten cykl sztuczny ja chce na naturalnym!! Jak zaczęłam w styczniu brać antyki przed pierwszą póbą to miałam okropne bóle i mięły jakieś 5 m-cy zanim doprowadziłam siebie do jakiegoś normalnego stanu. Nie chce znowu tego przechodzić!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry