reklama

Kto po in vitro?

reklama
Esiek wiedzialam ze dzis bedzie szczesliwy dzien:)
Ogromne gratulacje,bylam pewna ze Ci sie uda!!!! Bardzo sie ciesze:-)

Ja juz po wizycie:) beta ponad 19000 ;) na USG widac pecherzyk ciazowy z malutka kropeczka :) wszystko jest ok. Za 10 dni powinnam juz uslyszec serduszko :)

Esiek - No super , w końcu dobre wiadomości. Gratuluję:-D:-D:-D

Zula - Byłam w Katowicach na Krzywej

Giza - Też by mi się przydał taki urlop , leżeć i o niczym nie myśleć.
Mówisz , że zbierasz się znowu do walki , super. Trzymam kciuki. A o co pytałaś na tym forum z Novum jeżeli można wiedzieć?

Hope - Tak ja już wcześniej wypytałam Blue o to jak to wygląda z adopcją zarodka. Jesteśmy z tej samej kliniki także wiem o co chodzi. Ona miała 2 x 3 -dniowe bąbelki podane.

Minni - Super , że wszystko ok. To przed świętami jeszcze serduszko usłyszysz :-)

Ostatnia edycja:
Minni kurcze cały czas śledzę Twoją historię, jesteś mi szczególnie bliska bo miałaś punkcję tego samego dnia co ja i gdyby mi się udało też bym już oglądała małą kropeczkę:sorry2::zawstydzona/y: Ale cieszę się Twoim szczęściem :-)

Kasik36: dziekuje tak cieplutko mi sie zrobilo na serduszku jak przeczytalam wiadomosc od Ciebie :*
Ja za Ciebie bardzo mocno trzymam kciuki, wierze ze Ci sie uda przy kolejnym podejsciu :* :)

Esiek gratuluję!!!! No normalnie w moczu czułam że Ci się uda :-D:-D:-D

Kasik dzięki za info o Jane :-) też zastanawiałam się co u niej

Hope :-* jakie teraz masz plany? Będziesz robić histeroskopie?

Minni gratuluję! Lada moment i będzie serduszko :-)

Ostatnia edycja:
Minni bylam pewna,ze wszystko bedzie dobrze...teraz tylko cierpliwie czekac na serduszko a na pewno bedzie...jaka piekna beta 4444 :-)

Smerfeta
mialam w zeszlym miesiacu histeroskopie, mialam malutenki zroscik i dr go usunal chociaz mowil,ze on na pewno nie przeszkadzal w zajsciu...
Do konca roku odpoczynek, nie chce sie stresowac przed swietami, lece tez do Anglii wiec wolalam nie kusic losu...
W styczniu mam miec scratching i w nastepnym cyklu po nim crio...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry