reklama

Kto po in vitro?

Jo,M aha czyli moge powiedziec ze chce do pana doktora M? a jak one mi powiedza tzn w rejestracji ze jest pani doktor i ze zapisza mnie do niej to co wtedy? widzisz ty juz bylas u niego a ja w ogole... bo zawsze pani doktor byla wiec nie wiem wlasnie jak to bedzie wygladac ze ona bedzie a ja pojde do niego... hmmm

reklama
Ola - To może zrób tak , że idź na wizytę teraz do Pani dr a w razie jakby Ci tam nic w karcie nie znalazła to na kolejną wizytę umów się do dr M.
I jeszcze jest tak , że Pani dr przyjmuje przeważnie po południu a dr M od rana do godz. 13 także w tych godzinach są u niego wizyty.
A jeszcze pytałaś o zarodki , wiadomo , że blastocysty dają większe szanse na ciąże także jeżeli będziesz miała sporo komórek jak ostatnio np 12 to bez namysłu bym je trzymała do 5 doby.

Jo.M. dzieki kochana,,, tak wlasnie zrobie.... a idziesz teraz do lekarza czy czekasz miesiac? i potem wizyta? nie wiem jak mam jej o tym powiedziec, od czego zaczac.. a jak sie mnie zapyta czemu tak chce itp... dostalas juz @ po odstawieniu lekow? ile wyszedl tobie ten 2 progesteron? bo mi 21 czyli troszke sie podniosl od ostatniego....

Labo babo tak po cichaczu tu siedzisz, gratulacje po cichutku na razie po cichu żeby nie zapeszyć :happy2:

yplocka to przjescia oni myślą że my co jesteśmy z gliny, kurde ludzie!!!!!!!!!!!!! ale najważniejsze ze już po , wiec łykaj realnium i się relaksuj :cool:

Ostatnia edycja:
Olusia, jo.m przykro mi dziewczyny... trzymałam za was kciuki do samego końca... dla pocieszenia tez z wami jade na tym samym wozku i czasem trace nadzieje czy kiedykolwiek się uda :((( ciężkie to zycie już tyle wycierpialysmy wiec choć to in vitro powinno nam się udac a tu caly czs pod gorke

labo75 nie jestem już aktywna na tym forum, ale czasami jeszcze wchodzę z sentymentu poczytać i jak zobaczyłam Twój wpis o ciąży nie mogłam się powstrzymać i muszę Ci pogratulować :) Pamiętam Cię jeszcze z czasów jak byłam staraczką i wiem jak długą drogę przeszłas. Gratuluję Ci i trzymam kciuki za zdrową i spokojną ciążę :)

Hope84 buziaki mała

Jogo, Jo.M., keki84 - ja myślałam, żeby kupić pieska jak będę w ciąży. Wtedy bym miała dla niego czas i mogłabym go wychować. No, ale jak same wiecie jest problem z zajściem w ciążę to i zakup pieska się odwleka.

Jo.M. - a stękaj sobie ile wlezie bylebyś się lepiej poczuła :tak: Ja już też się nauczyłam rozmawiać z Paniami w rejestracji. Jak się chcę zapisać na jakiś dzień na wizytę i dr ma komplet to mówię, że dr kazał mi przyjść i mają mnie zapisać :-)

Lotinda - przykro mi :-( Trzymaj się.

olo - ale będziesz długo czekała na wynik :szok: Ja bym pojechała gdzieś gdzie wynik jest za kilka godz… Chyba, że zależało Ci, żeby odebrać wynik w Mikołajki :tak: Powodzenia.

Hope84 - jasne, proszę :-)

Olusia - bardzo mi przykro, że znowu się nie udało :-( Trzymaj się.

labo75 - ja też po cichutku Ci gratuluję :-)

yplocka1 – no to życzę Ci, aby nowi lokatorzy wgryźli w brzuszek mamusi :-) Kiedy testujesz??

martaczi - jak się czujesz??

GRUDZIEŃ:

7: Bziumelka - podglądanko
9: genna - koooolejna wizyta u immunologa
12: dorotav - wizyta przed udanym crio
12-13: Zuzia2011 - przybliżona data crio - jestem mamą :)
13: peti30 - USG po wysokiej becie
14: Bziumelka - wstępna data punkcji
17: genna - wyniki kariotypów (oczywiście tylko pozytywne)

STYCZEŃ:

Hope84 - udane crio

Jogo - udany transfer
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

Ostatnia edycja:
reklama
matko, dziewczyny ile wy postów produkujecie :szok: wyszłam na chwilę z domu i kilka stron do przeczytania, a to tylko jeden temat :-D

genna to sporo ci wyszło za stymulację. Ja jako, że nie spodziewałam się, że w tym miesiącu cokolwiek zaczniemy i nie byłam przygotowana finansowo mocno dopytywałam jakimniej więcej koszt będzie stymulacji to gin powiedział, że z tego co widzi po pierwszym udanym In vitro to mało leków mi było trzeba i tym razem pewnie też podobnie więc przypuszcza, że w 2 tys zamkniemy się.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry