reklama

Kto po in vitro?

reklama
basidrak z calego serca trzymam kciuki za twoja dzidzie, badz silna dla niego.
olusia i Jo.m szczerze to jestem załamana tymi naszymi niepowodzeniami, miałam taka chol...a wielka nadzieje i myslalam ze bedzie dobrze, tak mi przykro bo myslalam ze jak sie spotkamy to bede mogla pogłaskac was po brzuszku a ja dołaczyłabym do was w lutym...... no nic uda sie nastepnym razem, taka wielka nadzieje mam
zula olusia jo.m to moze sie uda nam spotkac i wypic za nasze niepowodzenia, ostatnio jeszcz chyba lilia byla chetna na spotkanie? a to ogolnie to co z naszym spotkaniem? po nowym roku czy jeszcze w grudniu?

dziewczyny grutuluje pozytywnych bet i trzymam kciuki za transwery i zarodeczki.

Bziumelka -ja biore Gonal 150j...dzisiaj ostatni zastrzyk...
Dziewczyny ja naprawde nie moge podejsc do punkcji 11 grudnia bo meza nie mam przy sobie...dopiero przyleci z ie w nocy haha...
Minni27,33ewcia33-ogromnie sie ciesze waszym szczesciem i dobrze ze wszystko okey :)
Zuzia2011 ja podchodze prywatnie wiec oby bylo jak najwiecej tych dojrzalych jajeczek :)

Mój Boże dziewczyny nie było mnie raptem 18 godzin a tu tyle do nadrobienia, szok :szok:

Nie ogarniam wszystkich, przepraszam :sorry2:

Olusia tak strasznie mi przykro, byłam pewna, że dozujesz nam emocje ale pozytywnie a tu takie rozczarowanie :-(

Basidrak Twój zarodeczek żarty sobie chyba z Ciebie i doktorka robi i się chowa ;-):-)

Labo gratuluję nawet nie po cichu a głośno - G R A T U L U J Ę !!! :-):tak::-)

Lawendowy czekamy na wieści kto u Ciebie mieszka :-)

Niepokorna nieźle naprodukowałaś jajeczek :-)

Yplocka życzę Ci, żeby dni do bety zleciały jak najszybciej :tak:

Hope i inne dziewczyny które pisały o zamrożeniu komórek - u mnie nie było takiego problemu bo po pierwsze mam ponad 35 lat więc zapłądniają wszystkie a po drugie niestety miałam tylko 3 dojrzałe komórki, które i tak się nie zapłodniły więc dla mnie to zupełnie bez różnicy. Ale zgadzam się, że powinni zapładniać wszystkie i ewentualnie płacić dodatkowo za mrożenie ponad limit 6 blastocyst, to byłoby bardziej rozsądne. No ale nie my pisałyśmy program - NIESTETY!!!

Niepokorna a w jakiej klinice jesteś?? Ile będziecie podawać zarodków??
Ja dzisiaj mam przedostatni zastrzyk a dawke tez 150j.m. tylko wczesniej przez 3dni bralam jeszcze merional 75j.m.

Madzia i Piotr nieźle tak po cichaczu cała stymulacja, punkcja itp. nie tak jak my, opisujemy prawie każdy zastrzyk, kłucie jajników itp ;-):-D Kciukasy, żeby zarodeczki też po cichaczu zostały z mamusią :tak::tak::tak:

Madzia i Piotr piszesz, że zapłodniły się TYLKO 3 a dla mnie to by było AŻ 3 bo u mnie nie zapłodniła się żadna :-( więc ciesz się kochana bo masz szansę mieć 3 dzieci :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry