• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zlapalam dzisiaj dola wszystko przez ten estradiol... Tak sobie myślę ze zrobiło mi sie sucho przez weekend a przeciez estradiol odpowiada za sluz, wiec pomiar by sie zgadzal :wściekła/y::wściekła/y: A to oznaczało by najgorsze.... Jeszcze dzisiaj mialam trzy zastrzyki i jak maz mi robil jeden to wylam jak bobr tak bolalo, poprzednie nie bolaly a ten bolal... Nie wiem dlaczego:-(:-( Boje sie ze punkcja w ogole sie nie odbedzie i w ogole ze nie bedzie komorek... Eh to nie na moje nerwy:-(:-(

Niepokorna no może przez nerwy a moze poprostu musiałam się wypłakać i trafiło na ten zastrzyk.... Na początku myślałam - co wy baby tak przezywacie ta stymulacje i się martwicie - teraz już dobrze wiem dlaczego:(

Infinity, ten pęcherzyk od początku był jakiś dziwny, niekształtny :confused: Może to faktycznie o to chodzi... Gadałam z koleżanką i ona mówi, że być może w klinice biorą pod uwagę wymiar w najwęższym miejscu, a lekarz tu u mnie na miejscu w najszerszym... Ale porypane to wszystko, tylko niepotrzebnie się denerwowałam :-(
Jutro chcę powtórzyć USG.

Bziumelka nie martw się na zapas!

Niepokorna ja dzisiaj pytałam gina czy można „normalnie”żyć teraz :P to uśmiechną się i powiedział, że tak ;) chyba wykorzystam to dzisiaj i później do testowanka wstrzymam się ;)

Keki84 o matko, to już jakaś wyższa szkoła jazdy hehe muszę pokombinować bo odpowiadanie w tym Wordzie i kopiowanie tego to kupa zachodu ;) dziękuję za wyjaśnienie

Bziumelka głowa do góry !! nie stresuj się bo to też niekorzystnie wpływa :tak:przeżywanie stymulacji to jeszcze pikuś przy informacji, że się nie udało .... cały dzień płakałam i cały drugi "podnosiłam" się z dołka .... jedna z najgorszych informacji jaką można usłyszeć :(

Esiek - betka ladnie przyrasta, nic zlego sie nie dzieje wiec sie nie martw - wiem ze dla nas juz chyba kazda rzecz po takiej walce jest powodem do zmartwien ale masz maluszka w sobie ktory mocno sie trzyma - oby ci szybko zlecialo do tego 17-stego:)

mmm.... - u nas wizyty przewaznie sa 1-3 dc i normalnie usg dopochwowe robia, ja juz chyba mialam ich kolo 15stu;-)

zula_5 - mysle ze dobry masz plan - nie chce zapeszac ale rozumiem ze przygotowujesz sie na styczen:)

ann.k1 - gratuluje betki trzymam kciuki zeby pieknie rosla

Niepokorna - woow 17 pecherzykow to sporo - zalecalabym pic duzo wody zeby ustrzec sie hiperki - to w piatek bedziemy trzymac kciuki za jajkobranie:)

elleni - czesto mniej jajeczek oznacza lepsza jakosc i tak bedzie u ciebie - czyli za ciebie kciuki w czwartek:)

Bziumelka - chyba faktycznie cos nie tak z tymi wynikami, endo piekne, wiem ze my wszystkie tutaj na drugie imie mamy juz zamartwianie ale mam nadzieje ze wszystko wyjasni sie w dobra strone

yplocka1 - trzymam kciuki za weryfikacje mocno mocno mocno

Przepraszam ze nie wszystkim odpisuje ciezko nadrobic i tez jakos nie najlepiej dzisiaj...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry