Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sikańca zrobię jak uda mi się zajść w ciąże i beta będzie w miarę wysoka. A bete będę robiła dopiero po świętach, będę miała podane zarodki 3-dniowe i przed świętami to będzie za wcześnie na betę.
Przede wszystkim to bym ją opieprzyła za to, że opowiada na prawo i lewo o Twoich sprawach prywatnych
Co za babsztyl. Jak się stresujesz to ja na Twoim miejscu na pewno do pracy bym nie wróciła. Musisz odpoczywać i się nie denerować, aby maluszek zdrowo rósł. A jeżeli chodzi o L-4 to powiedz lekarzowi prowadzącemu w jakiej jesteś sytuacji, bez gadania da Ci L-4. Mój lekarz jest zwolennikiem L-4, wie ile to kosztuje, a stres nie pomaga w tej całej sytuacji. 
A ja generalnie mam w nosie, że mu coś się nie podoba, ja walcze o swoje szczęście :-)Cześć dziewczyny.
Nie jestem w stanie nadrabiać tych wszystkich postó które tutaj prdukujecie jest ich po prostu masa. Niestety nie mam możliwosci aby ciagle być na forum wiec staram sie choć raz na dwa dni tu zagladnać.
Jestem po wczorajszej wizycie. Wszystkie badania juz zrobione (tylko na chlamydię czekam), ale dostałam już antykoncepcję. I tu mam pytanko cz któraś z Was miała kiedyś takie tabletki jak medinette?. Mam zaczać je brać od 5 dc. Nie pamietam dobrze ale wydaje mi sie ze przy pierwszym ivf bramał od 2 dc. i były inne, ale być moze teraz mam takie ok nie czepiam się . Niepokoi mnie jednak moje tsh 3,040 (niby w normie) ale z tego co tutaj dzieki Wam wyczytałam to jest za wysokie i powinno być cos około 1. Tyle tylko ze mój lekarz jakoś specjalnie sie nim nie przejął. I teraz nie za bardzo wiem co mam zrobić , czy wziaść na własną rękę eutyrox a jeśli tak to jaką dawkę i wybrać sie do endokrynologa (oczywiście prywatnie bo na kasę chorych to szans nie ma). Mój dr. powiedział ze tsch powinno być w granicach coś około 2,5 kurcze ale czy na pewno??? i że zrobie sobie tsh jeszcze najwyzej przed samą punkcją. tylko czy to nie bedzie za późno na wyrónanie tej tarczycy eutyroxem. Poradzcie cos proszę.
Dziewczyny a wy robiłyście w dniu podania ovitrelle (ostatni dzień stymulacji) badanie progesteronu czy to tylko w mojej klinice tak jest??