Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i jak bede w trakcie 2 opakowania to mam przyjsc do niej.., stwierdzila ze trzeba odczekac 3 miesiace zeby podejsc do kolejnej próby... wiec mam anty na wyciszenie jajnikow i potem ruszam do dziala, wiec mysle ze w lutym zaczne stymulacje... Rozmawialam z polozna bo to moja znajoma i mowila ze duzo obecnie par zamraza swoje komorki ktore sa dobre zeby potem facet oddal tylko nasienie... wiadomo komorki moga byc zlej jakosci albo nie zdolne juz do zaplodnienia ale jest tez szansa ze bedzie inaczej... jak wiadomo decyzja nalezy do mnie.... wiec w tej sytuacji schraching tez musialby byc podczas mojego 2 opakowania brania anty... ale moze byc tak tez? czy nie moge brac żadnych lekow zeby zrobic ten zabieg?
a ten encorton bierzesz caly czas? czy dopiero od teraz? co to sa komorki Nk.. jak poszlam kiedys do laboratoirium to babka popatrzyla sie na mnie tak jak bym z ksiezyca spadla... chyba nie wiedziala o czym ja mowie do niej....

chyba zwariowali , za pomachanie patyczkiem????????? mój gin stacjonarny powiedział ze zrobi i to za darmioszke, bo w klinice tego nie robi mój prowadzący, tzn tak powiedział ze nie robią.