Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witajcie!
Pare dni bylam nieobacna, a tu prosze ile sie dzialo...wszyskie zalegle posty przeczytalam. Witajcie nowe dziewczyny wsrod nas!
Ewelinka, jeszcze raz moje gratulacje :-):-):-):-)! Jak sie czujesz?
kahaaa....jak i Twoje samopoczucie. Czy transfer juz w sobote? Ja juz zaciskam kciuki!!!!:-)
natka...co u Ciebie, jakies wiesci? Ktory to dzisiaj dzien po transferze?
A reszta jak tam? ktora teraz nastepna?...bo ja to jeszcze daleko w polu...Dowiedzialam sie ze szpitala ze na pierwsze wezwanie powinnam czekac okolo 6 tygodni. Wiec poki co jeszcze 'naturalsik' probujemy. Zawsze jakas szansa jest. Jedna na milion, ale jest :-). Wyjatkowo bola mnie piersi i strasznie jestem nerwowa, wiec pewnie @ tuz tuz...:-(Dodatkowo pewnie to efekt luteiny...
A wy kiedy przyjmowalyscie luteine? od dnia transferu czy dnia pobrania komoreczek. Na logike wychodzi mi ze od dnia pobrania komorek, ale nie wiem jak to sie ma do stymulacji! lolitka, licze na Twoja wypowiedz jako naszego experta!:-)
Pozdrawiam Was wszyskie!!!
To moje pierwsze podejście. U dr Lewandowskiego byłam - robił mi stymulkę![]()
Hej czy jest ktoś kto czeka na drugie podejście do in vitro? Jak sobie radzicie? Jest mi strasznie ciężko. Pozdrawiam, jestem tu nowa.
A wy kiedy przyjmowalyscie luteine? od dnia transferu czy dnia pobrania komoreczek. Na logike wychodzi mi ze od dnia pobrania komorek, ale nie wiem jak to sie ma do stymulacji! lolitka, licze na Twoja wypowiedz jako naszego experta!:-)
No i co II/III stopień czystości mi wyszedł. Posiew ma być jutro. Ale jestem zestresowana, żeby tylko maleństwu nic się przez to nie stało. Najlepsze jest to że 2 tygodnie przed transferem robiłam te same badania i wszystko było ok. HCG mam mieć o 15. Dam znać![]()
Lolitka co ty na to? Czy mam umierać już ze strachu?:--
-
-
-(