reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zuzia Lila, Niepokorna dzisiaj dzień Wasz i Waszych gwiazdek POWODZENIA
Labo pięknych wzruszeń wyczekanych Ci życzę.

A ja szykuję się na histeroskopię- usunięcie polipa, wczoraj przyszła @, więc zabieg 23 grudnia (22 mam się zgłosić do szpitala). ;-)
Jak któraś się zastanawia nad zmianą lekarza- ja przeszłam przez kilku i ZNALAZŁAM... Jak mi się wyleczą jajniki, czyli luty- marzec podchodzę w Artemidzie :-)

Madzia i Piotr żeby Twoja beta była co najmniej 2 cyfrowa &&&&&&&&&&&&&&&&&

medalikara - Witam , nie bardzo rozumiem tego co piszesz. Byłaś stymulowana i w 12 dniu po punkcji dostałaś @ , odstawiłaś leki tak? I teraz kolejna @ miała przyjść czy jak?

Witajcie dziewczyny :-)

Dziękuję za wszystkie rady. Luteinę zapodałam sobie o 5.00 nad ranem :-)

Zuzia2011 – tak, jak poszłam na pierwszy rzut. Czekam na relacje z Twojego transferu. Powiem Ci, że trochę żałuję, ze nie załatwiłam sobie relanium, ponieważ naprawdę było ciężko mi się uspokoić po transferze.

elleni – jak się uda to luteinę bierze się do 12 tc, a jeżeli chodzi o estrofem to ja mam brać do 28 dc 3x1, a co dalej to nie wiem.

GRUDZIEŃ:

16: Lotinda - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
16: labo75 - USG serduszkowe
16: Zuzia2011 - udany transferek dw
óch maluszków
16: Niepokorna - udany transfer

17: yplocka1 - wysoki przyrost bety
17: genna - wyniki kariotypów (oczywiście tylko pozytywne)
17: Esiek - USG pęcherzykowe
18: genna - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
18: elleni - udany transfer
19: _Infinity_ - udany transfer
23: Siaga - USG serduszkowe
23: keki84 - wysoka beta
23: Oktavi - histeroskopia
27: martaczi - podglądanie zdrowego maluszka
27: Lilia - beta

STYCZEŃ:

7: MagdaM33 - wizyta kontrolna
27: martaczi - badanie prenatalne
Hope84 - udane crio
Madzia76 – punkcja

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

Ja już po transferze. Jak weszłam do gabinetu to o mało na zawał nie zeszłam, nie było USG
shocked.gif
Pomyślałam sobie, jak oni chcą mi zrobić transfer, przecież dostanie się do mojej macicy nie jest takie, ponieważ ona nie jest taka standardowa
laugh.gif
Ale na szczęście za chwilę pielęgniarka przywiozła USG. Transfer mi robiło dwóch lekarzy. Bardzo chciałam, aby transfer mi robiła taka fajna Pani dr z mojej kliniki i nie uwierzycie, że transfer robiła mi właśnie ta lekarka
laugh.gif
Drugi dr robił mi tylko USG. Podano mi 2 zarodki. Po transferze nie czułam się najlepiej, miałam kręciołki i byłam słaba. Żałowałam, że mój M ze mną nie pojechał, ale za pierwszym razem wyszłam z gabinetu jak skowronek, wiec powiedziałam mu, że sama pojadę. Jakoś dojechałam, a teraz idę się położyć.

Dziękuję za kciuki
:-)

Ostatnia edycja:
medalikara- Sorki ale ja chyba nie czaje o co chodzi piszesz , że 2 miałaś imsi , potem piszesz , że 7 w dniu punkcji??? odstawiłaś leki. I tu nie rozumiem chyba 7 miał być transfer ale się nie odbył i odstawiłaś leki , tak?
Jeżeli tak to jest , to ja bym zaczekała jeszcze kilka dni i powtórzyła test ciążowy raz jeszcze. Nie możliwe jest żeby bez @ z rzędu mieć tak jakby 2 owulacje. Najlepiej jednak jak wybierzesz się do kliniki na badanie.

Lilia - Super że masz już bąbelki w brzuszku. Odpoczywaj sobie teraz. Trzymam kciuki.

madzia i piotr - Gratuluję , wynik jak najbardziej w porządku. :-)

reklama
GRUDZIEŃ:

16: Lotinda - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
16: labo75 - USG serduszkowe
16: Zuzia2011 - udany transferek dw
óch maluszków
16: Niepokorna - udany transfer

17: yplocka1 - wysoki przyrost bety
17: genna - wyniki kariotypów (oczywiście tylko pozytywne)
17: Esiek - USG pęcherzykowe
18: genna - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
18: elleni - udany transfer
19: _Infinity_ - udany transfer
23: Siaga - USG serduszkowe
23: keki84 - wysoka beta
23: Oktavi - histeroskopia
27: martaczi - podglądanie zdrowego maluszka
27: Lilia - beta
30: Zuzia2011 - wysoka betka

STYCZEŃ:

7: MagdaM33 - wizyta kontrolna