Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
... ale na pewno będę robić bo pomimo że obecne dawki leków wydają się wystarczające na forum widziałam że niekoniecznie przekładają się na pożądany poziom PRG we krwi.
nawet nie będę mówić co mi się śni 
na pewno będzie dobrze, trzymam kciuki.Ty choć jesteś te 2 dni do przoduJa chyba oszaleje, dziś dopiero 3 dpt, a mnie dopadają różne myśli... Coś mi się śniło, ale nie pamiętam, może to i dobrze, bo pewnie bym w senniku sprawdziła co to oznacza...
Widzę,że sporo z was tu badania robi dużo wcześniej. U mnie nic takiego lekarze nie zlecają. Ciekawe dlaczego? A niski to jaki?? I jak wyjdzie niski to są jakieś specyfiki na podniesienie jego?? To nie jest już za późno ??Ja tez musze w poniedzialek zrobic progesteron,ale nawet nie wiem po co to badanie...mozecie mnie oswiecic?
Hej,bylam wczoraj na usg-slyszalam serduszko. Kolejne USG pod koniec stycznia dopiero.
to na pewno cudowne uczucie słyszeć serduszko swojego maleństwa 
.