dziewczyny ja pisze ale nadal nie wierze jest to dla mnie jak SEN, ale obudzic sie nie chcęęęęę!!!!
we czwartek byl moj 12 dpt BETA 840, dzisiaj 16 dzien BETA 2600- będziemy miec DZIECKO, moja wiara zwycieżyła - dzieki CI BOZE.
pisze na forum nie zeby sie chwalic bo jestem tutaj dopiero tydzien, ale chce WAM staraczką dac wiare ze sie Wszystkim uda. czytam wasze wypowiedzi juz którys miesiac i jak mialam zaczac procedure od soboty to w piatek sie okazało na usg ze mam cyste 4 cm i wlanczam komputer a tutaj Nimfus pisze to samo!!!!!!!dlatego jak czytasz moj post to pomysl ze takie sytuacje zaskakujace daja nam siłę i wiecej wiary!!!!!
Ewka i Malgo trzymałam za WAS kciuki i było mi przykro ze nie dzielimy sia radosciami, ale moja decyzja tez byłaby szybka z nastepnym podejsciem i za to Was podziwiam/EWAKA pisze ze startuje/TRZYMAM mocno mocno za WAS kciuki!!!
TO było moje pierwsze podejscie - tak cuda sie zdarzaja i zycze WAM WSZYSTKIM własnie takich CUDZIKÓW!!!!!!!!pozdrawiam
a co do kosmetykow to nie jestem taka do konca przekonana ja nie rozstałam sie z mydełkiem pod paszki, tylko prysznic bez zadnych kompieli ja stosowałam zel do higieny i zel pod prysznic z eve teraz jest duzy wybor zamiast mydła, szampon do wlosow normalnie tylko jak szlam na pobranie komorek to wieczorem wziełam normalny prysznic /kompiel/ a rano tylko delikatne zęby i dosłownie NIC -koniec nosa umyłam, mi lekarka kazała sobie kupic wode w aptece /taka w strzykawce woda i sie podmyc bo to pewno tez jest jakas dezynfekcja przed pobraniem /a tak to uzylam kremu do twarzy i minimalnie pudru tak dla lepszego samopoczucia, balsamow do ciała nie uzywalam i trzy tygodnie mozna przezyc, sam transfer tez wieczorem kompiel i włosy narmalnie myłam bo to raczej chodzi zeby 12h było bez zapachow a przeciez bez perfum mozna tez zyc i miesiac wazne zeby człowiek byl świezy a zwykły kremik i puder mi nie zaszkodzil,ale na co dzien uzywam wiec sie w miare ograniczyłam dla własnego spokoju i powodzenia,,,,
i mysle ze tam nikt nie patrzy czy masz piegi itp masz czepek i wszystko jedno czy ci w nim do twarzy czy nie, sam anestezjolog to facet wiec bez komentarza ale lekarka byla w makijazu a przeciez mnie dotyka, wiec trzeba zyc bardziej jak nas natura stworzyła ale nie do przesady
ps. ja sie na transfer troche pomalowałam bo stwiardziłam do Meza ze dzidzius mnie predzej zaakceptuje i zostanie z Nami hahaha
Dziewczynki Staraczki zycze wam powodzenia i nie dajcie sie zwariowac, trzeba normalnie zyc ale przede wszystkim wierzy ze sie UDA. POWODZENIA!!!!!