reklama
dagnes78
Fanka BB :)
Lilia, ja chciałam iść dziś ale u mnie żadne labo nie pracuje!! a nawet jak już, to wynik na wtorek, wiec muszę czekać do poniedziałku. Minni dziekuje, myślę że przy 5 dniowym to już by coś się pojawiło
więc nie mam złudzeń.
Niepokorna
I mam wynikbeta 127,8
trzymam kciuki za reszte was :***
Yupiiii....piekna beta...tez chce taka
martaczi
lilia byłaś na becie???
dagnes musisz iść na krew u mnie sikaniec nie wyszedł też !!! zrobiłam w 7dpt i w 8dpt 5 dniowego zarodka i wyszła tylko I krecha a już w 7 dpt miałam bete ok 40 także czekaj do poniedziałku!
dagnes musisz iść na krew u mnie sikaniec nie wyszedł też !!! zrobiłam w 7dpt i w 8dpt 5 dniowego zarodka i wyszła tylko I krecha a już w 7 dpt miałam bete ok 40 także czekaj do poniedziałku!
Ostatnia edycja:
dorotav
no ja też zrobiłam test, dziś 8 dpt 5-dniowego blastka, i niestety, jedna jedyna kreska... też nie mam złudzeń, u mnie testy zawsze prawdę mówiły![]()
dagnes, idź na betę, może do laboratorium przy szpitalu, tam na pewno powinni pracować
Dziękuję Wszystkim za kciuki, ale to koniec moich marzeń...
Gratuluję Wszystkim drugiej krechy.
Lilia, robiłaś betę ? jaki wynik, ? może są jeszcze jakieś szanse ??
I mam wynikbeta 127,8
trzymam kciuki za reszte was :***
elleni, gratuluję
Zuzia, Niepokorna, czekamy na Wasze duże betki
Ostatnia edycja:
kasik36
Lilia tak bardzo mi przykro kochana, tulam :-(
Dagnes w szpitalach labo czynne są całą dobę, pędź bo zwariujesz do poniedziałku a my razem z Tobą ;-):-)
Eleni wiedziałam, że beta to tylko formalność skoro sikaniec wyszedł - G R A T U L A C J E MAMUSIU

Czekamy na kolejne dobre wieści od Zuzi i Niepokornej, które też są tylko formalnością
Dagnes w szpitalach labo czynne są całą dobę, pędź bo zwariujesz do poniedziałku a my razem z Tobą ;-):-)
Eleni wiedziałam, że beta to tylko formalność skoro sikaniec wyszedł - G R A T U L A C J E MAMUSIU

Czekamy na kolejne dobre wieści od Zuzi i Niepokornej, które też są tylko formalnością

Ostatnia edycja:
Zuzia2011
Niepokorna - tescik wyszedl wiec bardzo dobrze jakos do tej 16 wytrzymamy 
Elleni - piekna betka - gratuluje mamusiu
Dagnes - tescik nie wyszedl ale sama wiesz jak jest z tymi testami - betke musisz zrobic - mam nadzieje ze jeszcze milo cie zaskoczy
Lilia - wiesz ze calym serduchem wierzylam w ciebie i twoje maluszki - tak strasznie mi przykro...
Martaczi - powodzenia na wizycie - samych cudownych wiesci...
Jogo - mocno kciuki zacisniete za twoja betke
Ja musze najpierw jechac kupic jakiegos testa zeby zrobic jak wyjdzie to bede dzwonic do kliniki o betke...
Elleni - piekna betka - gratuluje mamusiu
Dagnes - tescik nie wyszedl ale sama wiesz jak jest z tymi testami - betke musisz zrobic - mam nadzieje ze jeszcze milo cie zaskoczy
Lilia - wiesz ze calym serduchem wierzylam w ciebie i twoje maluszki - tak strasznie mi przykro...
Martaczi - powodzenia na wizycie - samych cudownych wiesci...
Jogo - mocno kciuki zacisniete za twoja betke
Ja musze najpierw jechac kupic jakiegos testa zeby zrobic jak wyjdzie to bede dzwonic do kliniki o betke...
reklama
Podziel się: