reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mialam podanego 2-dniowego Maluszka. Beta wyszla mi juz 11 dpt,a sikanca zrobilam t przed beta i byla jedna wyrazna kreska, dopiero dwa dni po becie powtorzylam tak z ciekawości i druga wyszla bardzo bladziutka,ale byla.

Lilia, ja chciałam iść dziś ale u mnie żadne labo nie pracuje!! a nawet jak już, to wynik na wtorek, wiec muszę czekać do poniedziałku. Minni dziekuje, myślę że przy 5 dniowym to już by coś się pojawiło :( więc nie mam złudzeń.

no ja też zrobiłam test, dziś 8 dpt 5-dniowego blastka, i niestety, jedna jedyna kreska... też nie mam złudzeń, u mnie testy zawsze prawdę mówiły :(

dagnes, idź na betę, może do laboratorium przy szpitalu, tam na pewno powinni pracować

Dziękuję Wszystkim za kciuki, ale to koniec moich marzeń...

Gratuluję Wszystkim drugiej krechy.

Lilia, robiłaś betę ? jaki wynik, ? może są jeszcze jakieś szanse ??

I mam wynik :) beta 127,8 :) trzymam kciuki za reszte was :***

elleni, gratuluję

Zuzia, Niepokorna, czekamy na Wasze duże betki

Ostatnia edycja:
Lilia tak bardzo mi przykro kochana, tulam :-(

Dagnes w szpitalach labo czynne są całą dobę, pędź bo zwariujesz do poniedziałku a my razem z Tobą ;-):-)

Eleni wiedziałam, że beta to tylko formalność skoro sikaniec wyszedł - G R A T U L A C J E MAMUSIU :tak::-D

Czekamy na kolejne dobre wieści od Zuzi i Niepokornej, które też są tylko formalnością :tak:

Ostatnia edycja:
Niepokorna - tescik wyszedl wiec bardzo dobrze jakos do tej 16 wytrzymamy :)

Elleni - piekna betka - gratuluje mamusiu:)

Dagnes - tescik nie wyszedl ale sama wiesz jak jest z tymi testami - betke musisz zrobic - mam nadzieje ze jeszcze milo cie zaskoczy

Lilia - wiesz ze calym serduchem wierzylam w ciebie i twoje maluszki - tak strasznie mi przykro...

Martaczi - powodzenia na wizycie - samych cudownych wiesci...

Jogo - mocno kciuki zacisniete za twoja betke

Ja musze najpierw jechac kupic jakiegos testa zeby zrobic jak wyjdzie to bede dzwonic do kliniki o betke...

reklama
Zuzia - dziękuje, ale najwidoczniej nie nadeszła moja kolej, jeszcze postoję trochę w tej kolejce.

A Tobie po cichutku gratuluję :-)

Jogo -z całych siła zaciskam kciuki :tak:

Do góry