Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam.
Pisałyście o zasiłku pogrzebowym po poronieniu. Więc jestem w tej branży i wiem że jak tylko można zdiagnozować płeć to zasiłek w wysokości 4000 zł jak najbardziej się należy. Trzeba wyrobić akt urodzenia dziecka martwego i wraz z poświadczeniem o zatrudnieniu złożyć w ZUSIE do 30 dni od poronienia. Wiadomo że nikt w tej chwili nie myśli o pieniądzach ale jest to nasze prawo, w końcu co miesiąc odprowadzamy spore składki. Powiem szczerze że rodziny patologiczne jak dowiadują się że im się należy zasiłek to robią pochówek bo tak to zostawiają Aniołki w szpitalu.
A teraz z innej beczki. Pytanie do dziewczyn ze śląska a może i nie tylko
W lutym podchodzę do kolejnego ivf, płacę dość drogo w klinice za leki, bo za Gonal F 900 jm aż 1440 zł a za 450 jm 720 zł, za cetrotide 120 zł. Pamiętam że dziewczyny z Pomorza pisały że to bardzo drogo. Czy wiecie gdzie moge kupić na śląsku taniej leki? Zastanawiam się na Czechami ale nie wiem czy Gonal F ma swój odpowiednik
Jeszcze jedno pytanie, chciałabym teraz po tych nieudanych ivf zrobić histeroskopię, bo nigdy nie miałam, tylko 5 lat temu idiotycznie przeprwadzoną operację tradycyjną usunięcia torbieli podobno endo i nic więcej po operacji nei wiadomo było
Czy histero można zrobić na NFZ czy tylko prywatnie? Jestem w Gyncentrum Katowice

bo pewnie po jednej płatnej wizycie dr nie zaleci mi histero
ehh nie uśmiecha mi się płacić za histero jak jest w ramach NFZ, niby Gyncentrum ma podpisaną umowę z NFZ zal nie na histero chyba