Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo zastrzyki rozrzedzaja juz krew, po co jeszcze aspiryna? przeciez ma to samo dzialanie? jesli tak kazal lekarz to ok, ale jesli bierzesz sama to nie wiem czy dobrze bo mozesz sobie bardzo obnizyc plytki krwi. 
a ja biorę dawkę 225. ostatnio wybrałam 2025 jm gonalu F, czyli już ponad 500 stów w kieszeni. A na mapie pokazuje mi 15 km z Gyncentrum do tej apteki. Dzięki za pomoc
Cyryjanka u mnie wygladalo tak po moim poronieniu robilam badania m.in na zepol antyfosfolipidowy - i tak p.ciala wyszly mi dodatnie mimo ze miescily sie w normie to lekarz powiedzial zebym zaczela brac aspiryn cardio. i po chyba 3 miesiacach zrobilam ponownie badania i juz ich nie bylo tzn byly pozniej 2... Jak sie przygotowywalam do punkcji to mialam brac leki wg ich rozpiski m.in Fraxiparyne ale bralam tez aspiryn na te moje p.ciala zeby mi nie urosly i bralam wszystko do zrobienia bety... kiedy beta pierw wyszla ujemna a potem sie podniosla to bralam jeszcze pare dni.. ale spadla wiec odstawilam wszystko za wyjatkiem aspiryny... jak sie przygotowywalam do crio to zamiast fraxiparyny mialam brac fragmin... tak mi lekarka zlecila i dalej bralam aspiryn cardio... a myslisz ze to i to to jest zle?
z tego co wiem to dziewczyny pisaly chyba tutaj ze braly zastrzyki i acard...
.