Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
- dobra przypomnialam sobie to byl gonapeptyl! i bralam po pol ampulki dziennie - tak tak zeby za szybko do owu nie doszlo tylko zeby spokojnie pecherzyki urlosy
). Brakuje mi opinii mądrego księdza w temacie invitro ale wiem, że muszę trafić na właściwego, bo księża tak jak każdy, są po prostu różni i mają różny stopień wrażliwości. Mój ulubiony ksiądz jest teraz egzorcystą i często podróżuje, więc i kontakt się urwał. Gdy kiedyś jednemu księdzu wspomniałam o naszym problemie, jako drogę wskazał jedynie adopcję, więc wiem, że z nim już nie pogadam. Inny za to ksiądz podczas kolędy ok mies temu sam zapytał o dzieci, powiedziałam, że Bóg coś nie chce dać. Tak jak u Kasik poprosił nas do sypialni, poświęcił sypialnię, pomodlił się i wygonił złe duchy, więc egzorcyzmy mamy za sobą ;-) Następnie prędko opuścił mieszkanie, może z pośpiechu, może nie chciał poruszać dalej tematu. Również obiecywałam sobie, ale i z lekarzem o tym rozmawiałam, aby nie mieć za wiele zarodków. Ale tu problem rozwiązał się sam, bo żadna komórka nie zapłodniła się :-(
7 stycznia mam jeszcze wizytę u dr w Cz-wie takiego stacjonarnego w ramach pakietu PZU, będę dopiero drugi raz u niego ale z nim nie zagadam o histero bo pracuję w szpitalu gdzie spartaczyli moją operację w 2009 roku i powiedziałam że juz nigdy tam moja noga nie postąpi
Ale wymogę na nim grzecznie skierowania na niektóre badania które mam właśnie w ramach pakietu medycznego PZU, zrobię Toxo, cytomegalię, różyczkę, białko C, białko S, p/ciała p/jądrowe ANA 1, p/ciała p/kardiolipinowe ACA IgM i IgG znowu hormony podstawowe czyli FSH, LH i estradiol no i co tam jeszcze wypatrzę z tego co mi przysługuje i zrobię coś płatnego. A 15 stycznia mam wizytę u endo to też poproszę o nowe badania tarczycowe
Zula tak mam wszystkie ujemne. Tak z ciekawostek lekarz mi mowil ze jest jakas nowa metoda leczenia dopiero co weszla w Polsce. Dotychczas stosowano ja w Niemczech i Włoszech. Ale zeby ja zastosowac musi miec zgode komisji lekarskiej.nie wiem wiecej na ten temat bo u mnie narazie jest za pozno na to ale ty mozesz byc zainteresowana. Ja sie zdecydowałam na szczepienie we wtorek. A teraz lece na bete.
Mini super wiesci czekamy na suwaczek.