reklama

Kto po in vitro?

Wyniki miałam już po 2h, ale bałam się zadzwonić, akurat byłam z mężem u znajomych. Mąż stwierdził, że co ma być to będzie i zadzwonił.

11dpt - beta 246

Czy to jest odpowiednia beta? bo ucieszyłam się jak głupia jak pani z laboratorium przekazała mężowi wynik mówiąc 4-5 tydzień:tak:

No nie moge uwierzyc bo naprawde objawy praktycznie zerowe oprocz czasem bólu kręgosłupa, ale taki ledwo ledwo, no i jak temp. raz zmierzylam to mialam 36,2 i juz nastawilam sie, ze nic z tego, caly tydzien suszylam glowe mezowi, ze napewno nie, a wynik mowi, ze TAK.

Kiedy powinnam powtórzyć badanie? bo do lekarza jutro bedę dzwonić.

reklama
Wyniki miałam już po 2h, ale bałam się zadzwonić, akurat byłam z mężem u znajomych. Mąż stwierdził, że co ma być to będzie i zadzwonił.

11dpt - beta 246

Czy to jest odpowiednia beta? bo ucieszyłam się jak głupia jak pani z laboratorium przekazała mężowi wynik mówiąc 4-5 tydzień:tak:

No nie moge uwierzyc bo naprawde objawy praktycznie zerowe oprocz czasem bólu kręgosłupa, ale taki ledwo ledwo, no i jak temp. raz zmierzylam to mialam 36,2 i juz nastawilam sie, ze nic z tego, caly tydzien suszylam glowe mezowi, ze napewno nie, a wynik mowi, ze TAK.

Kiedy powinnam powtórzyć badanie? bo do lekarza jutro bedę dzwonić.

Aaaa gratulacje :) piekna beta :)

reklama
Cyryjanka - ale super:) Gratuluję! Co do kolonoskopii - miałam testy na krew utajoną - ujemne.
Jo.M - mój mąż przechodził cytomegalię - dasz radę. Myślę, że to jest powód Waszych niepowodzeń. I Myko i Chlamydia. Wyleczycie się i będzie git. Tylko czemu dopiero teraz to zlecono. Ja już dawno robiłam te badania... Rozumię, że przeciwciała ANA i inne masz ujemne?
Lilia - mamy przerąbane z tymi jelitami:( Nazwiska lekarza nie pamiętam ale nie Miciński:)
Jogo - cieszę się z Tobą. A gdzie można znaleść jakiekolwiek info o nowej metodzie?
Giza - ja kupuję leki w Kraku w aptece na Bojana. Mercik dawał mi recepty bez problemu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry