elleni
Fanka BB :)
Niestety nie mam jeszcze ustalonego terminu wizyty, mam nadzieję że w przyszłym tyg. A według wyliczeń to ja jestem w 5 tyg i 3 dniu ciąży więc idziemy "łeb w łeb" przepraszam za określenie ;-)
"łeb w łeb"
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety nie mam jeszcze ustalonego terminu wizyty, mam nadzieję że w przyszłym tyg. A według wyliczeń to ja jestem w 5 tyg i 3 dniu ciąży więc idziemy "łeb w łeb" przepraszam za określenie ;-)
"łeb w łeb"faktycznie bo ty miałaś 2 dni przede mną transfer 3 dniowych zarodków, tak? a ja po tobie 5 dniowego. Punkcję miałyśmy tego samego dnia z tego co pamiętam więc termin ten sam
no ale jak okażą się u ciebie bliźniaki to na 100% w sierpniu się rozpakujesz
nie dotrwasz do września zapewne

bardzo sie ciesze ze tak slicznie przyrasta - szkoda ze ja nie moge zrobic weryfikacji.... to mowisz ze blizniakowo bedzie hihi... ja wizyte mam dopiero 22 - u nas niestety inaczej jest niz w Polsce - w klinice po pozytywnej betce robia jedno spotkanie kontrolne 3 tygodnie po becie i pozniej sajonara... co do terminu to my idziemy razem - ten sam dzien transferku dwoch trzydniowych maluszkow - ale tak jak pisze Elleni przy jednym termin wypada na 5-6 wrzesnia ale dwa to znacznie szybciej.... a ty Mamusiu jak sie czujesz - dociera do ciebie to ze masz w sobie kruszynki??