reklama

Kto po in vitro?

reklama
Olusia anty brałam wieczorem nastawiłam budzik na cały miesiąc na 20 :-)
Jogo jak tam dziś stres delikatnie mniejszy?? trzymaj się i oby do jutra! fajnie, że wizyta z rana :tak: ja już zaciskam &&&
Molla wreszcie się odzywasz leniuchu!!! tak sie martwiłam szukałam Cie na innych wątkach ufff dobrze, że wszystko gra:-)
Minni dziękuję za paczuszkę :*** ja najchętniej raz na tydzień robiłabym usg fajnie, że w ogóle nie szkodzi to badanie (prof pow, że mogę głowice na całą ciąże przyczepić i nic się nie stenie) bo przecież w normalnej ciąży robią tylko 3x ja to już miałam chyba 5 a w tym miesiącu będę miała jeszcze 2 raz:-D
Adell witaj :-) ja proponuję kwas foliowy 5mg :tak:

Cześć dziewczyny. Kurcze przez pewien czas nie mogłam sie tutaj sie zalogować nie wiem czemu coś było na rzeczy. Ale juz jestem. Niestety nie uda mi sie nadrobić tych wszystkich zaległych postów które tutaj natworzyłyście ale postaram sie zagladnąc wstecz chociaż troszkę.

Esiek ty jesteś chyba najblizej mnie (bo Szczecin i Vitrolive) i bardzo mi przykro, ze tak sie stało. Co do krwawienia po łyzeczkowaniu to nigdy łyżeczkowania nie miałam i wydaje mi sie ze samo krwawienie to chyba wynik oczyszczania sie macicy, ale jeżeli dostaniesz gorączki czy będzie cię bolało podbrzusze to raczej dzwoń do doktorka.

Widzę ze niektórym sie poszczęściło i betki ładnie przyrastają i trzymam za Was wszystkie kciuki:-)

Ja wczoraj skończyłam antyki i czekam na @. Mam juz rozpisana stymulacje, o 2dc. będę brała Menopur 225 i cetrotide (czy jak to tam sie pisze). Mój lekarz wyszedł z załozenia że skoro przy pierwszym ivf byłam stymulowana Menopurem i uzyskaliśmy 5 blastkó wiec nie ma co eksperymentowac tym razem z innym lekiem, chyba tutaj przyznam mu rację, ale jak bedzie to okarze sie w praniu. Widzę ze dyskutujecie tutaj na temat suplementacji wprzed ivf. No własnie kurcze co brać i od kiedy, bo ja obecnie biorę kwas foliowy (już jakieś półtorej roku ) i selen od 2 miesięcy i nic więcej. Mam orzechy brazylijskie ale czy powininnam zarzac je brać teraz czy po punkcji i moze jeszcze coś polecicie bo juz troszke późno jest. Mój lekarz nic mi nie przepisał.

Olusiano ja tam czasem mam, żeby nie powiedzieć bardzo często :-D że jak już wszystko porobię to kładę się na kanapie pod kocykiem przed TV i po kilku min. zasypiam. Budzę się po godz. lub dwóch, rozbudzam się, oglądam dalej TV lub siedzę na kompie i dopiero za jakiś czas idę dalej spać. Mam takie spanie na raty :-) Ja jak biorę antyki to zawsze o 22.00.
Moj M to powiedział ze jeszcze chwila i odetnie mi Internet :)
Dobre, skonałam ze śmiechu :-)

adell –
witaj. Na wstępie powiem, że absolutnie nie zawracasz nam czterech liter :-) My jesteśmy tu po to, aby się wspierać nawzajem i pomagać w miarę możliwości.

Jo.M.
przy pierwszych staraniach o dziecko też im to miesiąc zajęło. Też mi się wydaje, że nie ma sprawiedliwości na tym świecie :-(

elleni, Jogo - powodzenia na jutrzejszych wizytach. Z niecierpliwością oczekuję na info.

STYCZEŃ:

10: elleni - USG pęcherzykowe
10: Jogo - wizyta i USG

około 10: Kinga_1 - podglądanie endometrium
13: _Infinity_ - kontrola + ustalenie daty transferu
14: Lilia♥ - wizyta w nowej klinice
15: GizaS - wizyta u endokrynologa
17: dorotav - wysoka beta
17: Niepokorna - wizyta + USG
20: genna - kolejna wizyta u immunologa
21: Lilia♥ - wizyta w starej klinice
22: Zuzia2011 - USG serduszkowe
22: GizaS - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
23: martaczi - podglądamy maluszka
27: martaczi - badanie prenatalne
30: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
Hope84 - udane crio
Madzia76 - punkcja

reklama
Lilia♥ he he a ja od czasu kiedy zaczelam system zmianowy tj nocki i dniowki to poprzestawialo mi sie w glowie i wole jednak noce.. nawet jak mam wolne to nie umiem szybko zasnac.. jak chodzilam co dzien na rano to padalam o 22 a jak mam system zmianowy to klade sie roznie nawet jak na 2 dzien mam na rano... w sobote mam dniowke to w piatek musze najpozniej polozyc sie o 23 hehe :tak: hehe... powiem tobie ze tez tak mam czesto ze poloze sie na chwile i zasne na godzinke a potem sie budze i znow zasypiam po jakims czasie... :-D

Lilia - czeka na ciebie PW... :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry