reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

dorotav ja menopur mialam we fiolce i dla mnie ten lek nie byl w ogole gesty hmmm normalnie proszek do sprzadzania, rozpuszczal sie i naciagalo sie... tak jak puregon czy bravella... hmmmm ....

reklama
Olusia, może to dlatego że ja miałam dawkę 1200 i jedna fiolkę, którą od razu cała rozpuszczałam, podawałam sobie z niej 200 jednostek a reszta szła do lodówki.

Mmm... - super:-). Pierwszy masz już za sobą. Zastrzyk za zastrzykiem i zbliżasz się do celu czyli upragnionego maleństwa:tak:.

Madzia76 - nawet się nie obejrzysz i będzie koniec stymulacji.

mmm to razem pewnie będziemy na punkcję szły. No ja mam taki komfort że moj emek robi mi zastrzyki do invitro, a ja robiłam mu przeciwzakrzepowe kiedy złamał bark.

dorotav no ja właśnie tak mam 1200 menopuru i nabieram sobie 225 i cyk.

Dziewczyny leczę się prywatnie, mam zlecone badania do in vitro. Czy orientujecie się może, czy ginekolog przyjmujący na kasę chorych, może dać mi skierowanie na bezpłatne, specjalistyczne badania do in vitro? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi.

CzarnaS - niestety większość badań nawet ze skierowaniem z kasy chorych będzie płatna. Przykro mi. Tak to już u nas jest, żeby się leczyć trzeba mieć full kasy.

Kochane, a mam pytanie, czy Wam lekarz zabronił brojenia z emkiem przed transferem? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam lekarza, a widziałam go przed oddaniem nasienia przez emka. Przeważnie nie można było właśnie z powodu nasienia no i po transferze, ale żeby przed też?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny leczę się prywatnie, mam zlecone badania do in vitro. Czy orientujecie się może, czy ginekolog przyjmujący na kasę chorych, może dać mi skierowanie na bezpłatne, specjalistyczne badania do in vitro? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi.

część badan możesz zrobić za darmo w klnice, płaciliśmy tylko za drupy krwi, amh i badanie nasienia

Madzia lekarz mówił że punkcja w granicach 22-23 a u ciebie?

reklama
Do góry