Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja po zastrzykach nie czuje nic po prostu jak by ich nie bylo. Dopiero pod koniec stymulacji jak pęcherzyki są już wieksze to czuć jak brzuszek jest napompowany, ale ogólnie jest ok.
Hej. Widze ze sie sentymentalnie zrobilo to i ja napisze jak to bylo u nas... mam 29lat, emka poznalam 7 lat temu i od 6 lat sie nie zabepieczamy. Jakos tak 4lata temu zorientowalam sie ze coz za dlugo nic nie wychodzi no i sie zaczelo... i tak walczymy od tamtego czasu i pewnie jeszcze troche powalczymy....
A co do lekow ja tez podawalam sobie od razu po wyjeciu z lodowki.
Lilia♥ nie czytaj bo zgupiejesz.... tez staram sie juz tego nie robic.... czyta sie to i tamto i potem metlik w glowie jest....i 1000 mysli na minute...
Olusia - próbowałam poczytać o przypadłości mojego M, ale naczytałam się na necie ile to ja mogę mieć różnych przeciwciał co może być powodem braku ciąży, że się załamałam... A poza tym dziś mam doła :-(
majka - ja wszystkie zastrzyki trzymałam w lodówce.
STYCZEŃ:
14: Lilia♥ - wizyta w innej klinice
15: GizaS - wizyta u endokrynologa 15: Kinga_1 - po udanym seksie ... transfer 16: Cyryjanka - USG pęcherzykowe 16: Józwa - wysoka beta 17: dorotav - wysoka beta 17: Niepokorna - wizyta + USG 17:Hope84 - scratching 20: genna - kolejna wizyta u immunologa 21: Lilia♥ - wizyta w starej klinice 22: Zuzia2011 - USG serduszkowe 22: GizaS - wizyta, ustalenie dalszego planu działania 23: martaczi - podglądamy maluszka 27: martaczi - badanie prenatalne 30: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa Madzia76 - punkcja
Lilia♥ ja bym tez musiala sie umowic na ten schratching... a noz to pomoze....wypadl by mi w lutym jakos w 1 polowie... to pierw musze isc do lekarza zeby wyrazil zgode potem mnie zapisza czy mam po prostu zadz w 1 dc i sie umowic? jak to najlepiej zrobic?
Olusia - u mnie w klinice jest tak, że na temat scratchingu najpierw trzeba pogadać z dr. A później nie wiem jak to się odbywa, bo ja jeszcze nie miałam tego zabiegu.
Lilia♥ Tylko ja ostatnio rozmawialam z pania doktor o tym i powiedziala ze nie widzi problemu i ze moge zrobic go w cyklu poprzedzajacym stymulacje... tylko nie wiem czy mam isc sie jej przypomniec ze chce miec czy po prostu zadzwonic...