reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ja po zastrzykach nie czuje nic po prostu jak by ich nie bylo. Dopiero pod koniec stymulacji jak pęcherzyki są już wieksze to czuć jak brzuszek jest napompowany, ale ogólnie jest ok.

reklama
Hej. Widze ze sie sentymentalnie zrobilo to i ja napisze jak to bylo u nas... mam 29lat, emka poznalam 7 lat temu i od 6 lat sie nie zabepieczamy. Jakos tak 4lata temu zorientowalam sie ze coz za dlugo nic nie wychodzi no i sie zaczelo... i tak walczymy od tamtego czasu i pewnie jeszcze troche powalczymy....
A co do lekow ja tez podawalam sobie od razu po wyjeciu z lodowki.

Olusia - próbowałam poczytać o przypadłości mojego M, ale naczytałam się na necie ile to ja mogę mieć różnych przeciwciał co może być powodem braku ciąży, że się załamałam... A poza tym dziś mam doła :-(

majka - ja wszystkie zastrzyki trzymałam w lodówce.

STYCZEŃ:

14: Lilia♥ - wizyta w innej klinice
15: GizaS -
wizyta u endokrynologa
15: Kinga_1 - po udanym seksie :)... transfer
16: Cyryjanka - USG pęcherzykowe
16: Józwa - wysoka beta
17: dorotav - wysoka beta
17: Niepokorna - wizyta + USG
17: Hope84 - scratching
20: genna - kolejna wizyta u immunologa
21: Lilia♥ - wizyta w starej klinice
22: Zuzia2011 - USG serduszkowe
22: GizaS - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
23: martaczi - podglądamy maluszka
27: martaczi - badanie prenatalne
30: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
Madzia76 - punkcja

Lilia♥ ja bym tez musiala sie umowic na ten schratching... a noz to pomoze....wypadl by mi w lutym jakos w 1 polowie... to pierw musze isc do lekarza zeby wyrazil zgode potem mnie zapisza czy mam po prostu zadz w 1 dc i sie umowic? jak to najlepiej zrobic?

reklama
Lilia♥ Tylko ja ostatnio rozmawialam z pania doktor o tym i powiedziala ze nie widzi problemu i ze moge zrobic go w cyklu poprzedzajacym stymulacje... tylko nie wiem czy mam isc sie jej przypomniec ze chce miec czy po prostu zadzwonic...

Do góry