_Infinity_ - oczywiście, że nie mam nic przeciwko, że wpisałaś się do kalendarza :-)Jeżeli pisałaś kiedy masz transfer, a ja Cię nie wpisałam do kalendarza do bardzo Cię przepraszam :-(
GizaS - powodzenia na jutrzejszej wizycie.
Kinga - trzymam kciuki za Twój jutrzejszy transfer, powodzenia.
Esiek - mam nadzieję, że jednak uda Ci się choć na chwilkę zapomnieć i się zrelaksować.Tego Ci życzę z całego
♥
STYCZEŃ:
15: GizaS - wizyta u endokrynologa
15: Kinga_1 - po udanym seksie
... transfer
16: Cyryjanka - USG pęcherzykowe
16: Józwa - wysoka beta
17: dorotav - wysoka beta
17: Niepokorna - wizyta + USG
17: Hope84 - scratching
20: genna - kolejna wizyta u immunologa
21: _Infinity_ - transfer blastusia
22: Zuzia2011 - USG serduszkowe
22: GizaS - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
23: martaczi - podglądamy maluszka
27: martaczi - badanie prenatalne
30: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
Madzia76 - punkcja
LUTY:
3: Lilia♥ - wizyta + wyniki M. To nasze być, albo nie być
Ja już po wizycie. Sama nie wiem co o tym myśleć. Wizyta trochę trwała. Dr powiedział, żeby wogóle można było podejść do in vitro to plemniki M w ruchu szybkim linearnym muszą być na poziomie 10%, a są 3%, nie wiem jak to się ma zwiększyć. Poza tym M musi zrobić badanie DNA plemników, który musi wyjść na poziomie 30%. Te badanie ona sam wykonuje w Krakowie. Jak wyniki będą blisko tych norm to można jeszcze podleczyć plemniki lekarstwami. Trochę jestem podłamana tymi informacjami. A co będzie jak wyniki będą dużo poza tymi normami… Jeżeli chodzi o mnie to pobrali mi posiewy do badań tzn. chlamydia, ureaplasma itp. Jeżeli chodzi o tarczyce to jak się dowiedział, że biorę euthyrox w dawce 75 poniedziałek-piątek, 100 sobota-niedziela to wręcz się zdenerwował i stwierdził, że nie było potrzeby do przyjmowania, aż tak dużych dawek. Jak zapytałam czy mam zmniejszyć to powiedział, że nie. Ale na jedno mi zwrócił uwagę jak już uda mi się zajść w ciąże to wiadomo, że TSH skacze do góry to zastanawiam się jakie wtedy będę przyjmowała dawki leków… Ja się chyba przeniosę do Novomedici, ponieważ w Provicie powiedzieli mi, że teoretycznie mogę zacząć stymulacje w czerwcu, ale obawiam się, że nagle może się okazać, że jest jakaś lista i moje rozpoczęcie stymulacji może się opóźnić. Jak wyniki będą na tyle dobre to jest szansa, że stymulację możemy rozpocząć już nie długo, ale bardzo się boję o wyniki mojego M :-(