Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kinga_1 powodzenia na transferze!!!
Ja obdzwaniam apteki i faktycznie najtaniej wychodzi w Krakowie, ale nie mają Gonalu (450) tylko (900), a ja mam receptę na 450. Bytom faktycznie też wychodzi dobrze cenowo!
Dziewczyny jest tu ktos z invimed Wrocław? zastanawiam sie na zmiane kliniki nate wlasnie?
powiedzcie cos wiecej jak tam wogole kolejki w klinikach innych?
co musze zrobic zeby sie przenies
lalka punkcję miałam 21 października jak dobrze pamiętam. Miałam 3 komórki z czego 2 się zapłodniło i właśnie ten drugi zarodek jest ze mną. Jak widzę z sygnatury to miałaś punkcję 24 listopada a 3 dni później transfer mrozaka? jak to mrozaka? nie rozumiem czy jesteś z programu rządowego?
Zuzia - dziękuję baaaardzo. Tak jak pisałam jeszcze mam trochę czasu więc spokojnie Kinga - przeogromne kciukasy za transfer. Fusun - co tam u Ciebie? Już pytałam martaczi czy wy w tej samej invikcie byłyście ale chyba nie co? nie pamiętam, żebyście pisały o tym flamexinie.