reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Józwa, jutro Twój dzień, kciuki za pozytywną betę &&& jak się czujesz ??

dorotav, dzięki, wcześniej wariowałam z testami, od wczoraj staram się uspokoić, na szczęście przepracowałam dziś cały dzień i tylko kilka razy tu zajrzałam :p
Czuję się już dużo spokojniejsza, w tym sensie, że sądny dzień już jutro i koniec oczekiwania.
Nie mam absolutnie żadnych objawów, nie bolą mnie (już) piersi, nie ćmi mnie (już) w podbrzuszu. Niech się dzieje wola nieba... :)
A Ty aby do piątku! Który to będzie Twój dzień po transferze?

Kinga kciuki zaciśnięte &&&&
jozwa czekamy tylko na dobre wieści jutro:)
dorotav spokojnie napewno bedzie piękna betka tego ci życzę !
martaczi usg kontrolne mam w piatek o 10rano. I juz nie mogę sie doczekać . Wiem ze do Londynu mnie nie puści narazie ale mam nadzieje ze do mamy 300km od wawy sie zgodzi. Mnie tez tylko piersi bolą i mam parcie na sikanie, dlatego mam nadzieje ze z kruszynka jest ok. Kiedy zobaczymy twój suwaczek?

Jejku czytam i niestety was jeszcze dobrze nie kojarzę ale za wszystkie transfery i zbliżające się Bety trzymam mocno kciuki, chciałabym już być na tym etapie co Wy!!!
a póki co na razie jeszcze nie wiem jak to wszystko będzie wyglądało i mam całą masę obaw głównie związanych z tym czy się komórki zapłodnią, normalnie mi to spać nie daje...
Dziewczyny, a jeśli się żadna komórka nie zapłodni w programie rządowym, a będzie pobranych więcej niż 6 komórek, to je potem mrożą??czy za mrożenie się płaci dodatkowo??Pewnie głupie pytanie, bo jak się zdążyłam już zorientować, to za wszystko się płaci:baffled:.

Już wszystko wiem. W brzusiu mam maluszka 4bl II klasa i 3bl III klasa i jeden jeszcze który czeka ale sądząc po rozwoju to na nie wiem co z nim będzie bo to 2bl III klasa. Jak się rozwinie to go zamrozimy. Mam się kontaktować w tej sprawie 21 jak będę wysyłać wyniki progesteronu. Testować mam 27 czyli 2 dni przed moimi urodzinami. No i zgodnie z zaleceniem lekarza mam zwolnienie do 28. No i to byłoby na tyle. Właśnie wracam do domku. Mam nadzieję że uda mi się być przed księdzem bo dzisiaj u mnie chodzi po kolędzie.

Kciuki za wysoką betę :-) !!!

reklama
Co do tych ćwiczeń to jutro mam podglądanko to spytam dr. czy mogę ćwiczyć do transferu czy dać sobie spokój.

To moja druga procedura. Pierwsze in vitro robiłam odpłatnie mialam punkcję, transfer i dwa criotransfery i niestety nic. Może teraz będzie inaczej. Zaraz robię czwarty zastrzyk a jutro rano zaczynam cetrotide.

Do góry