reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

Kinga_1 - mocno mocno wierze w Twoje maluszki i trzymam kciuki zeby zostaly juz w tobie na kolejne 8 miesiecy - bardzo sie ciesze ze wszystko gladko poszlo i mam nadzieje ze jeszcze dolaczy do twojej gromadki maly mrozaczek. Widze ze jednak zrezygnowalas z pracy na ten czas - i bardzo dobrze. Odpoczywajcie teraz.

Dla Ciebie, Jozwy i Doroty moc ciazowych fluidkow """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Madzia 76 - na moje powinnas zrezygnowac z cwiczen zwlaszcza ze mowisz ze szalejesz z tego co kojarze nie wplywa to dobrze na stymulacje, ale moze dziewczyny cos wiecej napisza

reklama
Odebrałam dzisiaj swój wynik TSH, przed IVF miałam 3,5 i dostałam euthyrox25, caly czas go lykam. Wynik TSH z dzisiaj 4,85 :no:. Norma do 4,5 max. W ciazy , zwlaszcza w pierwszym rtyrmestrze powinno byc duuuuzo nizej tsh z tego co sie orientuje, kolo 2. Wystraszylam sie nie na zarty, teraz mam stresa, jutro wizyta o 18 dopiero :-(.

W zasadzie tsh zrobilam tylko dlatego, ze od jakiegos czasu mam problemy z sercem, gubi rytm, przeskakuje czy mam uczucie zaciskania sie miesni nad nim, tylko to wskazywaloby bardziej na nadczynnosci niz niedoczynnosc, a tutaj wynik mowi o niedoczynnosci.. ja juz nic nie rozumiem. Czytalam, ze niedoczynnosc moze wplywac na niedorozwoj mozgu i moze prowadzic do poronien.

Dopiero na jutrzejszej wizycie mialam dostac komplet zlecen na wykonanie badan krwi...

Mam nadzieje, ze nie jest za pozno na wdrozenie odpowiedniego leczenia..:confused:

Cyryjanka tylko się nie stresuj teraz Ci nie wolno, jutro się wszystko wyjaśni i na pewno nie jest za późno, przecież to dopiero sam począteczek. Dostaniesz leki i na pewno poziom TSH szybko się naprawi.

Hejcia dziewczyny.... wlasnie wrocilam z pracy.... cale bite 12 :-) hehe wystarczy ze nie ma mnie troche i tyle stron do nadrobienia mam...

dzidzius118 to super:-) fajnie ze wszystko dobrze...
Zuzia2011 dziekuje za fluidki.... przydadza sie i to bardzo... ;-)

Kinga_1 to teraz trzymam kciuki za twoje malenstwa i za wysoka bete... :-)

Józwa kciuki za jutrzejszą piękną betę:-)

Witam, nie wiem czy mnie pamietacie bo nie odzywalam sie tutaj caly miesiac (od punkcji) ale codziennie Was czytam i jestem na bierzaco:) A ja dzisiaj mialam transfer mojej jednej blastki 3AA.... Teraz pozostaje mi czekac. Pierwsza bete robie 22.01 ale to nie z zalecenia kliniki tylko sama tak postanowilam:) Pozdrawiam Was mocno!!!

Cyryjanka, tylko spokojnie, u mnie w labo norma TSH jest 4,94, wiadomo że w ciąży TSH podnosi się, do tego progesteron na nią też działa, dostaniesz większą dawkę euthyroxu i będzie dobrze. :-)

Bziumelka, oczywiście że pamiętamy, trzymam kciuki za dzielnego wojownika :-)

Ostatnia edycja:
reklama
U nas byla jedna komorka i z tej jednej udalo sie doprowadzic do calkiem niezlej blastki wiec jestem zadowolona... A nie chcialam nic pisac aby nie zapeszyc bo przeciez mogla sie dobrze nie rozmrozic i dooopa po transferze:)

Do góry