reklama
Kola - leczyłam się u Przybycienia - zajefajny lekarz, klinika gorsza... Teraz jestem w Gyncentrum - nie polecam...
dorota - biorę Visanne
Lilia - a to oznacza przeciwciała - mój mąż robił tak dawno wyniki, że już nie pamiętam...
Czy któraś z dziewczyn tu pisała o promocyjnych cenach badań AMH w Rybniku? Czy to jeszcze aktualne?
dorota - biorę Visanne
Lilia - a to oznacza przeciwciała - mój mąż robił tak dawno wyniki, że już nie pamiętam...
Czy któraś z dziewczyn tu pisała o promocyjnych cenach badań AMH w Rybniku? Czy to jeszcze aktualne?
kikifish87
Fanka BB :)
siaga- powinnam cie ucałowac, jak odczytywalam te wyniki to naprawde zle sobie odczytalam te toxo. ja juz bylam załamana ale suuuper , znów wróciłas mi wiare
dziekuje ci po 100-krotnosc
zula5 - ja tez szukalam tej promocji, i znalazłam jedynie w sieci ze w puls medzie ale ona byla aktualna tylko do konca 2013 r a szkoda bo tez chcialam sobie zrobic. Chyba ze nie chodzilo o te promocje i jeszcze gdzies w rybniku robia te badanie w promocji ale w sieci nic nie znalazłam
dziekuje ci po 100-krotnosczula5 - ja tez szukalam tej promocji, i znalazłam jedynie w sieci ze w puls medzie ale ona byla aktualna tylko do konca 2013 r a szkoda bo tez chcialam sobie zrobic. Chyba ze nie chodzilo o te promocje i jeszcze gdzies w rybniku robia te badanie w promocji ale w sieci nic nie znalazłam
Ja nie dawno robiłam amh w diagnostyce na olszańskiej ale płaciłam 180 zł. Zula a coś więcej na temat Parens? nasz doktorek akurat z nimi współpracuje...a gyncentrum zaciekawił mnie ten program i dojazdy podobne...dlaczego nie polecasz?
dorotav
Znalazłam :-)
dziewczyny w diagnostyce w rybinku maja promocje na badanie amh --koszt 39 zł =3zł za pobrane !!! Na razie ta promocja jest tylko we wtorki i czwartki ,trzeba sie czesniej zapisac. Tel do nich:324240620 ..moze sie wam przyda takie info ( u nas w bielsku badanie amh około 180zł)
kikifish po mojemu Twoje wyniki nie wskazują na toxoplazmoze, ale na wszelki wypadek pokaż je dr. nie ma co martwić się na zapas.
Co do kawy to dziewczyny nie dajmy się zwariować. Ja piję 1,2 dziennie ale sypane z mlekiem bo taka najbardziej mi pasuje, myślę ze nie spowoduje ona jakichś większych problemów przy implantacji dziadziusia.
ja dziś po pierwszym podglądanku i powiem Wam że mam wprawym jajniku 7 pecherzyków takich po 14-15 mm, a w lewym 5 takich po 14-13 mm. Jak porównywalm to z poprzednim pierwszym usg to jest dużo lepiej. Ja obstawiłam punkcję na przyszla środę ale doktorek mówi że chyba w poniedzialek 20.01. kurcze szybko. W sobotę idę na drugie podgladanko to już chyba będzie wiadomo.
No i miałyście rację co do siłowni doktorek powiedzial że teraz lepiej nie, szkoda ale trudno jakoś przeżyję. A irobiłm dziś tsh z 3,04 spadło mi do 1,3 myslę ze to dobrze. Zrobiłm też estradiol coś ponad 1000 chyba (kurcze gdzieś zgubiąłm juz wynik) i progesteron mam 5,1. Słuchajcie kiedy ten progesteron powinien rosnać?
Co do kawy to dziewczyny nie dajmy się zwariować. Ja piję 1,2 dziennie ale sypane z mlekiem bo taka najbardziej mi pasuje, myślę ze nie spowoduje ona jakichś większych problemów przy implantacji dziadziusia.
ja dziś po pierwszym podglądanku i powiem Wam że mam wprawym jajniku 7 pecherzyków takich po 14-15 mm, a w lewym 5 takich po 14-13 mm. Jak porównywalm to z poprzednim pierwszym usg to jest dużo lepiej. Ja obstawiłam punkcję na przyszla środę ale doktorek mówi że chyba w poniedzialek 20.01. kurcze szybko. W sobotę idę na drugie podgladanko to już chyba będzie wiadomo.
No i miałyście rację co do siłowni doktorek powiedzial że teraz lepiej nie, szkoda ale trudno jakoś przeżyję. A irobiłm dziś tsh z 3,04 spadło mi do 1,3 myslę ze to dobrze. Zrobiłm też estradiol coś ponad 1000 chyba (kurcze gdzieś zgubiąłm juz wynik) i progesteron mam 5,1. Słuchajcie kiedy ten progesteron powinien rosnać?
Kinga_1
Madzia76 - TSH masz idealne do zajścia w ciążę
A progesteron to powinien ci rosnąć po transferze na pewno. No, a Estradiol też nie jest zły ( z tego co pamiętam to około 225 - 250 na jeden oocyt prawidłowy), a do poniedziałku na pewno jeszcze wzrośnie ( w końcu to jeszcze prawie 4 dni).
reklama
Podziel się: