kikifish po mojemu Twoje wyniki nie wskazują na toxoplazmoze, ale na wszelki wypadek pokaż je dr. nie ma co martwić się na zapas.
Co do kawy to dziewczyny nie dajmy się zwariować. Ja piję 1,2 dziennie ale sypane z mlekiem bo taka najbardziej mi pasuje, myślę ze nie spowoduje ona jakichś większych problemów przy implantacji dziadziusia.
ja dziś po pierwszym podglądanku i powiem Wam że mam wprawym jajniku 7 pecherzyków takich po 14-15 mm, a w lewym 5 takich po 14-13 mm. Jak porównywalm to z poprzednim pierwszym usg to jest dużo lepiej. Ja obstawiłam punkcję na przyszla środę ale doktorek mówi że chyba w poniedzialek 20.01. kurcze szybko. W sobotę idę na drugie podgladanko to już chyba będzie wiadomo.
No i miałyście rację co do siłowni doktorek powiedzial że teraz lepiej nie, szkoda ale trudno jakoś przeżyję. A irobiłm dziś tsh z 3,04 spadło mi do 1,3 myslę ze to dobrze. Zrobiłm też estradiol coś ponad 1000 chyba (kurcze gdzieś zgubiąłm juz wynik) i progesteron mam 5,1. Słuchajcie kiedy ten progesteron powinien rosnać?