reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

Jeju dziewczyny o co chodzi z tymi podziękowaniami bo ja tu takie wiadomości mam,a ja nic nikomu:zawstydzona/y:. Chyba muszę tu Wam wszystkim podziękować za te dobre słowa.

reklama
Agitek na chłopski a raczej babski ;-) rozum gdyby beta miała już wychodzić w 3 dpt to każda z nas by ją robiła nie czekając w nieskończoność więc nie ma się co sugerować tym wynikiem, ważniejszy był progesteron żeby regulować dawki leków. Niestety po luteinie dużo kobiet ma infekcje no i niestety wypływa z nas, też nie lubię tego uczucia, ciągle biegałam zmieniać wkładki a brałam nie duże dawki bo do transferu nie doszło. Pamiętam jak koleżanka Pole na forum o IUI określiła ten fakt, że robi jej się gipsowy odlew pochwy :-D uśmiałam się z tego ale określenie weszło na stałe do języka forum.

Swoją drogą kto pamięta Pole śpieszę donieść, że od 1 stycznia jest szczęśliwą mamą Wojtusia po pierwszym ivf :tak:

Dziewczyny skrobiecie tyle, że nie nadążam za Wami :sorry:

No właśnie dziewczyny co powiecie o lutinusie. Ja po pierwszym transfrze brałam lutinus też oczywiście wszystko mi plywało, ale po drugim ze względu na krwotok który dostałam po pierwszym transferze miałam już tylko duphaston i estrofem i teraz nie wiem za bardzo na co zwrócić uwagę czy sugerować ten lutinus lub luteine czy co?

agitek – to nie mój kalendarz, ale nasz tylko, że ja go prowadzę :-)

dorotav – już od dziś zaciskam kciuki za Twoja jutrzejszą conajmniej dwucyfrową betę.

Niepokorna - &&&&&&&& Czekamy na info po wizycie, powodzenia.

Hope84 – życzę Ci, aby scratching przebiegł bezboleśnie :tak:

Jogo – Ty wiesz, że ja cały czas zaciskam za Ciebie kciuki, powodzenia :tak:

Minni – Twoja jutrzejsza wizyta to formalność, &&&&&&&

Jo.M. – dlaczego się nie odzywasz?? Mam nadzieję, że powodem tego są wakacje na Malediwach :-)

STYCZEŃ:

17: dorotav -
wysoka beta
17: Niepokorna - wizyta + USG
17: Hope84 - scratching
17: Jogo - USG kontrolne
17: Minni27 - wizyta kontrolna

18: mmm… -
podglądanko
18: Madzia76 - kolejne podglądanko
20: genna - kolejna wizyta u immunologa
20: agitek - II weryfikacja
20: almek - wizyta u immunologa
21: _Infinity_ - transfer blastusia :)
21: Kinga_1 - wysoki progesteron :)
21: Lilia♥ - wizyta w obecnej klinice
21: majka201 - punkcja
22: Zuzia2011 - USG serduszkowe
22: GizaS - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
22: Bziumelka - wysoka beta
23: martaczi - podglądamy maluszka
27: martaczi - badanie prenatalne
27: Kinga_1 - wysoka betka :)
30: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
31: elleni - kolejna wizyta USG

LUTY:

3: Lilia♥ - wizyta w innej klinice

Ostatnia edycja:
Józwa- przykro mi :-(. Najważniejsze, że masz plan B.

agitek-
ja też z in victy. Nie martw się pierwszą weryfikacją. Za wcześnie na betę. U kogo się leczysz? Trzymam kciuki.

dorotav- moc pozytywnych myśli w Twoją stronę!!!!

Jogo- jak się czujesz?

A ja znowu przybliżam się do kliniki, w poniedziałek immunolog.
Dobrej Nocki!!!

Lilia- dziękuję za wpis do terminarza:-)

Ostatnia edycja:
Dorotav - kciuki za Twoją wysoką betkę jutro zaciskam mocno &&&&&&&&&&& :tak:

Niepokorna
- kciuki &&&&&&&&za Twoją jutrzejszą wizytę usg. Oby było wszystko super :-)

Jogo i Minni27 -trzymam kciuki za Wasze wizyty kontrolne.

Madzia76 - większość dziewczyn tutaj bierze luteinę. A ja osobiście biorę estrofem, duphaston i utrogestan ( 100 % progesteron czysty dopochwowy z Czech). No i nie mam problemu z wypływaniem. No chyba, że jak jestem w Wc ale to rzadko.

reklama
11 stron od wczoraj :szok: I ja mam nadrobic jak ja prawie lunatykuje - sennosc mnie dopada niesamowita - zastanawiam sie jak mozna byc az tak zmeczonym nic nie robiac - nic mnie nie obchodzi jak chce spac przykladam glowe i mnie nie ma...:-D

Zula - zapomnialam napisac ze tabletki wyslane w srode:)

Jozwa - kurde bardzo mi przykro....

Dziewczyny powodzenia jutro - dorotav mocno trzymamy kciuki za twoja betke:)
Niepokorna ciekawe co tam u ciebie wyjdzie - idziemy w koncu leb w leb:) Jogo - mam nadzieje ze u was tez juz lepiej i jutro to wszystko sie potwierdzi...

Do góry