genna
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki melduje ze czytam was codziennie, przynajmniej próbuję nadrobić , bo piszecie jak nawiedzone
, nie mam czasu odpisac bo w pracy tzw sezon na pracę
Lilia biedulko ty znowu coś złapałaś!!!!!!!! ja pikole, to jest dopiero udręka, ale dobrze ze wiesz ze u ciebie to częsyte i starasz się badać.
Magdzia to wypoczywaj teraz ładnie i czekamy na wieści o samych dojrzałych komóreczkach
Agitek , po cichutku gratuluje ,bo nie znam się jak to powinno wyglądac, a sprawdzałaś progesteron tym razem?
Jogo ale masz ładny suwaczek :-)
Ja po kolejnej wizycie u immunologa, oczywiście wszystkie wyniki super
ACA Cardiolipine IgG 3,5 oraz ACA Cardiolipine IgM 5,81 oraz glikoproteina 1 IgG 0,7 czyli wszystkie negatywne
teraz zrobiłam cytomegalie i coś od wirusa Ebsteina-Barr
, kosmos jakiś, następna wizyta 10 luty i wtedy toxoplazmoza i coś tam jeszcze
troszkę nachodzę się do lekarza ale przynajmniej nie płace za badania, więc parę stówek w kieszeni.

Lilia biedulko ty znowu coś złapałaś!!!!!!!! ja pikole, to jest dopiero udręka, ale dobrze ze wiesz ze u ciebie to częsyte i starasz się badać.
Magdzia to wypoczywaj teraz ładnie i czekamy na wieści o samych dojrzałych komóreczkach
Agitek , po cichutku gratuluje ,bo nie znam się jak to powinno wyglądac, a sprawdzałaś progesteron tym razem?
Jogo ale masz ładny suwaczek :-)
Ja po kolejnej wizycie u immunologa, oczywiście wszystkie wyniki super
, kosmos jakiś, następna wizyta 10 luty i wtedy toxoplazmoza i coś tam jeszcze
Ostatnia edycja: